Следвайте ни

Парите потичат към две зодии, трета с неочаквано предложение

viber icon

ОВЕН

Не отлагайте задачи за по-късно. Преди обедът обещава успехи в много направления. Благодарение на опита си, бързо ще се справите дори и със сложните задачи. Трудно ще избегнете разногласията с околните. Вашите постъпки ще им се струват безразсъдни и рискови. Постарайте да избягвате горещите спорове. 

ТЕЛЕЦ

Интересен ден. Смело може да започнете с нови проекти – началото ще бъде добро. Бързо ще се справяте с това, което не е по силите на останалите. Ще помогнете на хора, попаднали в сложна ситуация. Поставяте пред себе си високи цели, но имате реални шансове да ги постигнете.

БЛИЗНАЦИ

Свойствените ви лидерски качества днес ще се проявят особено силно. Ако ви са нужни помощници, ще ги намерите без проблем, а и често околните сами ще предлагат услугите си. Очаквайте приятни новини и срещи. Сега е времето да поговорите с близките си за сериозните проблеми.

РАК

Ден на новите идеи. Не всичко ще може да реализирате веднага, но сте уверени, че много от нещата ще успеете да реализирате, макар и по-късно. Засега може да събирате информация и да обмисляте внимателно различните варианти. Познати ще ви предложат помощ – може да разчитате на тях. 

ЛЪВ

Отличен ден, обещаващ значителни успехи. Настроени сте решително и способни сте да надделеете даже над съперниците си. Мнозина от вас са готови да защитават интересите си докрай. Околните забелязват това и се стараят да не спорят излишно с вас. Вероятни са неочаквани срещи, които ще ви зарадват.

ДЕВА

Хубав ден за обсъждане на важни въпроси. Много от нещата, които сте замислите, ще се получават добре. Ще имате успехи, за които околните могат само да мечтаят. Успявате да реализирате и най-смелите си планове. Обстоятелствата са на ваша страна, но и личните ви качества, играят не малка роля. 

ВЕЗНИ

Ден, подходящ да се заемете с нещо ново. Интуицията ще ви подскаже къде може да имате успех и затова няма да губите силите си напразно. Очаквайте добри новини и срещи с приятели. Звездите са благосклонни към влюбените. Много от вас ще имат романтични изненади.

СКОРПИОН

Сутринта трудно ще избегнете споровете и напрегнатите моменти. Ще ви трябва време, за да убедите околните в своята правота. След обед ще имате много по-малко задачи, всяка от която ще изисква доста внимание. Ще давате отлични съвети на тези, които са попаднали в сложна ситуация и не знаят как да продължат.

СТРЕЛЕЦ

Сложен ден. Избухливи сте и сте подозрителни. Затова ще имате напрегнати моменти даже с най-близките си хора. Ако овладеете емоциите си, ще имате възможност да промените ситуацията към по-добро. Денят е подходящ за самостоятелна работа – съсредоточете се и ще се справите.

КОЗИРОГ

Днес задължително трябва да действате самостоятелно. Само така ще се справите със сложните задачи. Но при договарянето няма да ви е леко. Даже хора, които не веднъж са ви помагали, днес могат да ви подведат. Не рискувайте и с парите – не е най-добрия ден за сключване на сделки или участие в авантюри.

ВОДОЛЕЙ

Могат да възникнат трудности, но вие ще сте спокойни. Не се тревожите за дреболии и бързо ще се справите с всички проблеми. Помагат ви умението бързо да се съсредоточавате и да вземате правилните решения. Ако сутринта е добре да работите самостоятелно, следобед е време за общи усилия.

РИБИ

Днес интуицията ви е много силна. Помага ви да се справяте с всички проблеми. Няма задача, с която да не успеете да се справите. Отношенията ви с близките ви са хармонични и нямате поводи за разногласия. Очаквайте приятни изненади и интересни предложения.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?