46

Парите не са проблем: Април носи неочаквано богатство на 4 зодии

От 7.04 до 3.05 започва успешен период заради съвпад на две планети на богатството  Юпитер и Венера в знака Риби. Подобно събитие е вълшебно, защото за първи път от 166 години насам Юпитер е в съвпад с Нептун в този знак, а Плутон е в Козирог. 

Това ще ви донесе големи суми пари, които ще променят живота ви трайно. Астрологически тази позиция на планетите символизира страхотен късмет, когато съдбата може да ви поднесе неочакван подарък. 

Според астролозите 4 зодии ще се радват на аспекта на милионера с пълна сила.

Водолей

Съвпадът на Юпитер и Венера се случват във вашият финансов сектор, което означава, че от 6-и до 12-и април можете да получите голяма сума пари, наследство, субсидия, стипендия и т.н.
Подобни успешни позиции на планетите се случват рядко. Това е сякаш да хванете златната рибка. Ако отдавна планирате да рефинансирате кредитите си, да си купите апартамент или да продадете имот - може да го сторите изключително лесно. 

Така че, ако отдавна искате да купите земя, да затворите ипотека, да получите студентски заем, звездите ще ви се усмихнат и ще ви дадат много повече пари, отколкото сте очаквали.

Скорпион

Юпитер - Планетата, която отваря финансите в Скорпион, се свързва с Венера в сектора на децата, бизнеса и любовта. Това означава, че финансовият успех може да е свързан с раждането на дете (може да ви се даде голяма сума пари) или вашия собствен бизнес ще донесе сериозен паричен доход. Освен това финансовият късмет се свързва с вашия мъж - той може да ви подари апартамент, кола, бижу или нещо екзотично. 

Риби

Юпитер и Венера са в съвпад във вашия знак, което е истинска рядкост. Рибите могат да имат късмет с рязък скок в кариерата, защото във вашата карта Юпитер е отговорен за професионалните постижения. Аспектите на вашата карта са свързания с образование и пътуване, тъй че може да инвестирате парите, които получите, именно в нещо такова, пише jenata.blitz.bg

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Асан

Асан

07.04.2022 | 13:38

Kurvi zbogom :)))

Отговори
2 0
Варненски

Варненски

06.04.2022 | 15:52

Ами изброихте три зодии, а в заглавието пише четири. Кое е вярното?

Отговори
33 1
Грозданович

Грозданович

07.04.2022 | 16:28

Не могат да броят до 4

Отговори
10 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?