46

Парите ли свършиха? Пиленцата от Монако се решиха на отчаян ход

Луксът май е на пауза в дома на пиленцата

В типичния си тузарско-гъзарски стил, при който придават луксозен характер на изключително обикновени случки и вещи, Нина Димитрова и Боби Манекена пуснаха обява в социалните мрежи, пише "България Днес".

Пиленцата ще опитат да продадат Мерцедеса си чрез търг на живо в инстаграм, като наддаването ще се проведе за няколко часа. Семейството от Пловдив, което се хвали, че живее луксозен живот в Монако и Кан, е обявило начална цена от 20 бона в лева, като очакват ентусиасти да наддават за превозното средство.

Нина и Боби често се фукат с колата си, докато пътуват няколко дни с нея до България, като от кадрите се вижда, че вътре е с поостаряла визия. Затова и пиленцата предпочитат да си правят снимки до чужди коли, като се опитват да намекнат, че возилата са тяхна собственост.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Митю пищова

Митю пищова

02.11.2022 | 16:21

Теа,двамата смръдливци,първо ще ги изкъпя и с любовната си писалка ще ги поряяя

Отговори
0 0
Марица,тия противни психари с раздвоение на личността докога ще ни ги

Марица,тия противни психари с раздвоение на личността докога ще ни ги

01.11.2022 | 12:38

Натрапвате?!Символ на българската идиотщина и псевдо-тузарска принадлежност,която е само в собствените им глави,а са елементарни необразовани улични тюфлеци,безработни,алчни,самовлюбени комплексари.Докога ще търпим тая помия и ниЗко ниво на теми за обсъждане?!С помиите и боклука на обществото ли ще ни занимавате?!

Отговори
13 1
Марица

Марица

01.11.2022 | 13:41

Емиии, като няма друго........

Отговори
4 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?