46

Парите им идват на крака: Тези зодии ще забогатеят до края на годината

До края на годината някои от зодиите ще се чувстват много по-големи късметлии от други. Те ще разполагат с предостатъчно финанси, с които ще могат да се поглезят подобаващо.

Време е да споделим с вас кои са онези зодии, на които им предстои рязко забогатяване.

Ето ги:

 

Телец

Телците винаги са се стремели към забогатяване. Тази зодия обича да разполага с много пари. За нея това е равностойно на любов, късмет, просперитет. Ако видите Телец без пари, може да сте сигурни, че няма да е в добро настроение.

През ноември и декември Телците ще се къпят в пари. Те ще успеят да сключат сделка, благодарение на която ще могат да се видят с много пари и това ще се отрази моментално на самочувствието на зодията.

 

Козирог

Козирозите са поредната зодия, която държи изключително много на това винаги да разполага с достатъчно средства. В противен случай Козирозите не се чувстват добре в собствената си кожа и търсят начин да коригират това. Ето, че през следващите няколко месеца представителите на този знак ще опитат вкуса на бързото забогатяване. Много вероятно е в техния случай да става въпрос за неочаквано наследство, пише actualno.com.

Ако сте една от тези две зодии, сега е моментът да вдигнете високо чаши и да си дадете наздравица с живота и всички онези блага, които той ви поднася.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?