4020

Парите го обичат: Вижте коя турска звезда взима близо 70 000 евро на час

Актьорът Чагатай Улусой е най-високоплатената турска звезда, а хонорарът му за епизод е близо 70 хиляди евро, съобщава турската частна телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

33-годишният красавец, който през 2010 г. спечели конкурса "Най-добър модел на Турция", се е договорил за главозамайващата сума от два милиона турски лир (68 150 евро) за епизод за участието си в новия сериал "Безмилостен" (Gaddar) на телевизия FOX. 

С това той детронира от първото място най-скъпо платения досега турски актьор Къванч Татлъту, който прибира по 1,5 милиона турски лири (над 51 хиляди евро) на епизод за снимките във втория сезон на сериала "Семейство" (Aile).     

В новия сериал "Безмилостен" Улусой ще се въплъти в ролята на "Левент" - младеж, който постъпва в армията, оставяйки любимата и семейството си. Завръщайки се, той се оказва изправен пред неочаквани събития, които го превръщат в безмилостен човек.

Режисьор на продукцията е Синан Йозтюрк, известен с успешни сериали като "Ямата" и "Три куруша" (дребните пари на турската валута, бел.ред.). Сценарият е на Хюрер Ебеоглу, а филмът е реализиран от продуцентска къща "Ай япъм". Други актьори, участващи в сериала, са Арас Булут Ийнемли, Айтач Ушун и Угур Йълдъран.

Чагатай е добре познат и в България с ролите си в сериали като "Огледален свят", "Пътят на Емир", "Кварталът на богатите", "Вътрешен човек".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?