Следвайте ни

Парите ги обичат! Българките с 9 имена винаги ще са с пълни джобове

viber icon

Психолозите отдавна вече са доказали, че има връзка между името и успеха. Потенциалът на някои женски имена е толкова силен, че се счита за личен код за богатство и просперитет.

Името има програма на живота:
щастлив или нещастен, късмет или липсата му, богатство или бедност. Всяко име носи специфичен код, разкриването на което ще ви позволи да определите какъв живот  и какви пречки ви очакват в бъдеще. Редакторите на сайта dailyhoro.ru предлагат да разберете кои имена на жените носят програма за материално благополучие и успех.

Кои женски имена са най-щастливите?
1. Полина. Те имат силна и взаимна любов с парите. Тези дами почти винаги са осигурени, окъпани в изобилие и не познават материалните проблеми.

2. Елена. След провеждане на социално проучване, психолозите установиха, че Елена е най-успешната жена. Според наблюденията именно Елена е напълно удовлетворена от материалната си страна на живота: те заемат ръководни позиции, имат усет на предприемач, така че тези жени печелят много повече от други жени.

3. Ирина. Любовта на Ирина с парите съществува от ранно детство. Ирина е много наблюдателна и добре запозната с финансовите въпроси и тези жени стават много успешни, знаят как да управляват парите по-добре и от мъжете.

4. Олга.  Тя е на второ място в успеха след Елена. Интересен факт е, че колкото повече пари харчат, толкова по-богати стават. Магическото свойство на името им работи като паричен магнит. Обаче, ако Олга,  не успее да види опасностите в участието в многобройни проекти или реши да икономисва, тя скоро няма да стане богата.

5. Оксана. Оксана е много интелигентна, самодостатъчна и независима жена. Това е техният ключ към успеха. Те са в състояние да търсят таланти в себе си, а енергията на името им позволява да ги развие до монетарно впечатляващ мащаб.

6. Екатерина. Това е великолепно име, защото дава на жената приятелство, щастие и успех. Именно тези качества помагат на Екатерина да направи полезни контакти и бързо да се издигне нагоре по кариерната стълбица. За всичко това трябва да добавите бърз ум и огромна упоритост, която помага на Катя да постигне желаното по-бързо от всеки друг. Основното е да се поставят правилните цели.

7. Светлана. Жените на име Светлана са много упорити и целенасочени. Никоя сила не може да ги заблуди. В допълнение, името носи енергия, която привлича пари, така че Светлана почти винаги става богата.

8. Александра. Името на Александър означава „смел“, „силен“, „надежден“. Тези качества са присъщи на всички, които носят това име и са много полезни за постигане на успех и печелене на пари.

9. Татяна. Те са родени лидери и работохолици. Техните интелектуални способности и постоянство им носят просперитет, обогатяване и дори изпълнение на всички желания – ако, разбира се, те го искат. Но, както показва опитът, Таня обикновено мечтае за нещо много голямо и недостижимо.

Експертите в областта на езотериката са съгласни с психолозите – името наистина определя човека.
То отразява неговата същност и дори начин на мислене. Много е важно за една жена да има подходящо име, тогава то ще й донесе само късмет и щастие в живота.

Друго интересно наблюдение: смята се, че ако често ви наричат с пълното ви име, това носи уважение в обществото и успех в живота. Но жените с умалителните имена по-често имат истинско щастие, тъй като те по-пълно реализират своя потенциал.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?