Следвайте ни

Парични проблеми за две зодии, шеметни изненади за други три

viber icon

ОВЕН

Хубав ден да общувате с близките си. Напрегнатите отношения, натрупани в последно време, ще се променят към добро. Иска ви се да отложите много дела и да отдъхнете. Не забравяйте обаче за дадени по-рано обещания. Постарайте се да изпълните всичко, което сте планирали. 

ТЕЛЕЦ

Днес ще ви радват и деловите, и личните срещи. Бързо ще се справяте с решаването на сложни задачи, което няма да остане незабелязано. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат с няколко дни, така че внимавайте с финансите си. Ще ви остане време и за развлечения.

БЛИЗНАЦИ

Днес може да се захванете с нещо съвършено ново. Добре ще се справяте със задачи, изискващи фантазия и творчески подход. Ще може да експериментирате и импровизирате. Действайте смело. Да ходите по отъпкани пътища не е интересно не ви много интересно – бързо ви омръзват. 

РАК

Лек и щастлив ден. Работата може да ви идва в повече, но няма да е уморителна и скучна. Очаквайте появата на добри възможности относно бъдещето ви. Близките ви с ентусиазъм ще ви помагат. Очаквайте парични постъпления, даже и от неочаквани места. Така че, сега е време за покупки.

ЛЪВ

Нормален ден, макар и нелишен от напрегнати моменти. Често ще ви се налага да спорите и да отстоявате своята гледна точка. Понякога ще е по-добре да направите първите крачки самостоятелно – съмишленици така или иначе ще се появят. Привечер ви очакват приятни срещи. 

ДЕВА

Ползотворен ден. Време е да се заемете с важни дела и да решите сериозни въпроси. Ще може да оцените правилно ситуацията, ще забележите възможности, незабелязани от останалите. Възможно е да се помирите с хора, с които отдавна имате противоречия. Опитът ще ви помогне затова.

ВЕЗНИ

Днес в много неща ще ви върви. Може да използвате подкрепата на звездите, за да осъществите нещо отдавна замислено или да решите важни въпроси. Възможни са парични постъпления. Някои от вас могат да приключат изгодни сделки. Време е да подредите малко домашните си дела.

СКОРПИОН

Няма да е най-приятния ден. Повече ви се иска да мечтаете и да витаете в облаците, вместо да решавате конкретни задачи и да се занимавате с рутинни проблеми. За сметка на това ще имате успех там, където трябва фантазия и творчески подход. Чувството ви за хумор ще ви помогне по време на работа.

СТРЕЛЕЦ

Важно е да се настроите практично и да съхраните оптимизма си, даже ако не всичко върви така, както сте се надявали. Ще трябва да импровизирате и да вземате бързи решения. Няма да е лесно, но ще ви бъде достатъчно интересно. Очаквайте добри и полезни съвети от вашите близки.

КОЗИРОГ

Днес даже и със сложните и скучни задължения ще се заемете с голям интерес и ще се справите отлично. Приятен ден, който ще донесе добри новини. Ще ви се обадят стари познати и колеги, сътрудничеството с които е било ползотворно и приятно. Ще научите нещо важно.

ВОДОЛЕЙ

С важни неща се занимавайте преди обед. Това е ползотворното време за решаването им. Успешно ще минат срещи с хора, от които очаквате важна подкрепа. Така ще изложите своите идеи и планове, че никой няма да остане равнодушен. Малки парични постъпления, или подаръци ще ви изненадат приятно.

РИБИ

Ще се наложи да се занимавате със сложни неща. Не очаквайте помощ. По-добре разчитайте на вашите сили. Ще съумеете да съхраните спокойствие, за да действате решително. Ще имате по-добри резултати, отколкото сте очаквали. Днес сте склонни към екстравагантни постъпки.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?