Следвайте ни

Пари валят върху едни зодии, приятни изненади за други

viber icon

ОВЕН

Подходящ ден за работа, учене и каквито и да е полезни дела. За да имате резултати, ще трябват доста усилия. За щастие, до вас има хора, към които може да се обърнете за помощ. Струва си да сте внимателни с парите. Спонтанните покупки или сделки, направено набързо, няма да са сполучливи. 

ТЕЛЕЦ

Очаквайте парични доходи. Имате възможност да направите сполучливи сделки и изгодни покупки. Бързо ще се справите с работата. Ще ви остане повече от предвиденото свободно време, което е добре да използвате за неща, които ви доставят удоволствие. Не са изключени и добри новини.

БЛИЗНАЦИ

С каквото и да се занимавате днес помнете, че важни са детайлите, но трябва да видите и нещата като едно цяло. Излишно отделяте внимание на маловажни дреболии. Работата може да е повече от обикновено и да се наложи да пренаредите преоритетите си. Гости ще направят вечерта ви приятна.

РАК

Съхранете спокойствието си. Не е време да се поддавате на мимолетни емоционални пориви. На много неща реагирате прекалено остро и създавате предпоставка за конфликти Мнозина от Раците могат да очакват романтични изненади или необикновени запознанства.

ЛЪВ

Денят обещава приятни изненади. Пред някои от вас ще се открият възможности, които не бива да пропускат. На много неща гледате не така, както околните, а и точно предвиждате събитията, което ви прави по-устойчиви и подготвени за възникващи проблеми. Отделяйте повече време за почивка.

ДЕВА

Днес няма как да избегнете разногласията и споровете. Ще ви се наложи да обсъждате спорни въпроси и не винаги ще стигате до консенсус. Все пак ще успеете да избегнете сериозен конфликт. Действайте самостоятелно, така ще имате шанс да приключите с по-голяма част от ангажиментите си. 

ВЕЗНИ

Не бъдете прекалено подозрителни. Всичко е доста по-просто, отколкото ви се струва. Може да се отпуснете и плувате по течението. Звездите са на ваша страна и често обстоятелствата ще се нареждат по най-благоприятния за вас начин. Очаквайте приятни събития у дома. 

СКОРПИОН

Днес бъдете настойчиви и не отстъпвайте, ако нещо не върви както трябва. Околните повече от обичайното ще се бъркат във вашите дела и ще дават съвети. Постарайте се да бъдете дружелюбни и да не провокирате конфликти. Внимавайте за здравето си – нужно ви е повече време за почивка.

СТРЕЛЕЦ

Проблемите днес ще са много. Не разчитайте, че ще се решат без вашето участие и намеса. Отлагането също не е желателно. Ситуацията ще се подобри, ако действате решително и рискувате. Не са изключени неочаквани срещи, от които ще бъдете силно впечатлени.

КОЗИРОГ

Настройте се позитивно и не се нервирайте от дреболии. Не всичко ще върви по план. Някои от планираните неща да няма да бъдат завършени в срок. Ако сте настроени конструктивно, вероятно ще разберете, как да промените ситуацията към по-добро. Не се доверявайте на всеки.

ВОДОЛЕЙ

Какво и да правите, няма да избегнете спорове. Може би нарочно ще ви провокират, но не падайте духом. Рано или късно напрегнати моменти ще преминат и ще дойде време, когато всичко замислено лесно ще се получава. Може да се захванете с по-мащабни проекти.

РИБИ

Трудно ще овладявате емоциите си днес, а това може да доведе до постъпки, за които после да съжалявате. Така че мислете много добре, преди да направите каквото и да било. Постарайте се да оцените обективно последствията от своите действия. Случайна среща може да постави началото на романтична връзка.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай