Следвайте ни

Пари валят върху една зодия, други две да внимават за здравето

viber icon

Добро утро, ранобудници! Сипахте ли кафето? Да? Тогава сядайте и приятно четене на хороскопа ни.

 

Овен 

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов.

 

Телец 
 

 Неделя ще е доста успешен ден за представителите на Телец. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Работата Ви до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. По-добре да не пътувате.

 

Близнаци 
 

Имате куп неща за вършене. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

 

Рак 

Неделя е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Обувайте бързоходките и хуквайте, че доста задачи Ви чакат. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват. 

 

Лъв 

Интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В уднешния ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Дайте инициативата на другите. 

 

Дева 

Неделя ще е доста успешен ден за представителите на Дева. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Денят е подходящ за рутинна работа. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. 

Везни 
 

Силно активен сте. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

 

Скорпион 

Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Днешнят ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

 

Стрелец 
 

Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Повечето от Вас са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Проведете консултации.

 

Козирог 
 

В неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. В заключение неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

 

Водолей 
 

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Водолеите. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем.

Денят  ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Ако имате някакви любовни недоразумения, ще успеете да ги изясните. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

 

Риби 

Девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. В неделя ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Днес е ден за пожелания, използвайте го правилно.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?