Следвайте ни

Пари от небето валят върху две зодии

viber icon

Още веднъж добро утро и успешно начало на работната седмица. Няма нужда да напомняме - кафето, хороскопа на "Марица" и денят ви ще тръгне по вода!

 

ОВЕН

Началото на деня ще е интересно. Очаквайте необичайни събития, приятни изненади и срещи, които ще ви заредят с позитивни емоции. Много от вас ще разберат какво трябва да променят в живота си и как най-добре да го направите. Едва ли по пътя ви ще се появят прегради, които не можете да преодолеете.

ТЕЛЕЦ

Отлично време да се заемете с важни и отговорни задачи. Може да имате трудности, но вие не се плашите и не се отказвате. Вероятни са неочаквани срещи. Ако искате да се помирите с някого, струва си да проявите инициатива и да направите първата крачка за сближаване.

БЛИЗНАЦИ

Напрегнато начало на деня. Околните повече от обичайното се бъркат във вашите работи и това води до изнервяне на обстановката. Опитайте се да не реагирате остро и да подминавате нещата с усмивка. Не са изключени срещи, които впоследствие ще играят важня роля в живота ви.

РАК

Началото на деня няма да мине без вълнения и напрегнати моменти. Ще има забавяне в работата и ще трябва да променяте плановете си в движение. По-късно пред вас ще се открият нови възможности. Постарайте се да не ги изпуснете и проявите инициатива. Ще намерите и хора, които да ви подкрепят в замислите ви.

ЛЪВ

Утрото ще ви зарадва с добри новини. Подходящ момент е да се заемете с нов проект. Бързо ще се ориентирате и скоро ще видите първите резултати. Ще се наложи да импровизирате и да търсите нови пътища към целите си. Вероятни са и парични приходи, които ще ви донедат спокойствие във финансите.

ДЕВА

Напрегнат ден. Ще се наложи да вършите няколко неща едновременно. За да успеете, ще са нужни доста усилия. Околните по-скоро ще ви разсейват, отколкото ще ви помагат, а и съветите им няма да са полезни. Затова по-добре действайте самостоятелно. Разчитайте на опита си.

ВЕЗНИ

Постарайте се да запазите спокойствие, каквото и да се случва днес. Не падайте духом. Всички възникнали проблеми ще са временни. Чакат ви приятни запознанства. Не е изключено някое от тях да е начало на романтични отношения или здраво приятелство, които ще имат важна роля в живота ви.

СКОРПИОН

Днес ще се появяват дребни задачи, които могат да ви отвлекат от важните проблеми. Постарайте се бързо да определите приоритетите си. Само така няма да загубите времето си напразно. По-късно ще се наложи да решавате въпроси, свързани с пари и имущество. Сделките ще са ви успешни, а покупките – изгодни.

СТРЕЛЕЦ

Денят се очертава добър. Ще започнете проекти, които дълго време са ви плашили. Късметът ще е на ваша страна, а неща научени по-рано, ще ви бъдат от полза. Струва си да бъдете внимателни по отношение на финансите. Склонни се към разточителност и има опасност да похарчите прекалено много пари.

КОЗИРОГ

Началото на деня е благоприятно. Струва си да планираните най-важните задачи, които ще се окажат по-прости, отколкото сте предполагали. По време на срещите ще правите добро впечатление. Ще намерите не само нови партньори, но и нови приятели. Малките покупки ще са успешни.

ВОДОЛЕЙ

Ден за големи сделки и значителни покупки. По отношение на финансите вярвайте на интуицията си – тя няма да ви подведе. Ще имате нови идеи относно работата или бизнеса. Имате шанс да решите някои стари конфликти и да се помирите с хора, с които отдавна сте били скарани.

РИБИ

Ако сте спокойни и не се нервирате от незначителни неща, денят ще е успешен. Околните могат да се заблудят, но вие ще направите правилните изводи. Мнозина ще бъдат удивени от вашите заключения – парадоксални, но винаги точни. Успешно ще решите и стар финансов проблем.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?