Следвайте ни

Пари от небето падат в джоба на две зодии

viber icon

Добро утро и успешна седмица! Планирайте я на кафе с любимия хороскоп на "Марица".

 

ОВЕН

Бъдете сериозни и обръщайте внимание на дреболиите, като се опитвате да не изпуснете нито един детайл. Това касае всичко, което сте планирали за днес. Ще ви се открие  възможност да поговорите с близките си и да обсъдите въпроси, актуални за всички. Вечерта обещава приятни изненади и неочаквани подаръци.

 

ТЕЛЕЦ

Ден за размишления и анализи. Ще намерите отговори на някои заплетени казуси. Промени към по-добро очаквайте и в личните си отношения. Отлично ще се разбирате с близките си и няма да имате поводи за разногласия. Вечерта очаквайте и романтична среща.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес доста неща ще ви радват. Много от вашите идеи ще намерят подкрепата на хората около вас. Подкрепят ви хора, от които не сте очаквали такова нещо. Може да се договорите за съвместни действия. Творческият ви подход и фантазията ви ще са нужни днес. Вечерта е време за общуване с любимия човек.

 

РАК

Денят ще ви донесе много блестящи идеи, като не малка част от тях ще реализирате веднага. Не са изключени неочаквани срещи и интересни предложения, касаещи работата ви. Следобед е време за учене, събиране и анализ на информация. Ще получите новина, която е по-добре да не споделяте.

 

ЛЪВ

Добър ден за нови начинания. Импровизирайте. Така бързо намирате начин да реализирате и най-смелите си идеи. Всекидневните задължения ще ви бъдат скучни. Но вие ще се стараете да се справяте с тях добре. Вечерта ще имате възможност да се забавлявате в компанията на приятели.

 

ДЕВА

Днес сте чувствителни и обидчиви. Трябва да внимавате с думите и делата си. Околните не винаги ще ви разбират и вероятността за конфликти ще е голяма. Проявете търпение и толерантност. Работете по-самостоятелно. Очакван доход ще подобри значително настроението ви. 

 

ВЕЗНИ

Очаквайте трудности, но не непреодолими. Няма да имате проблеми, с които да не може да се справите. Ще се наложи да променяте плановете си в движение, което ще ви изнерви. Втората половина е успешна по отношение на финансите. Имате шанс да сключите изгодни сделки.

 

СКОРПИОН

Трябва да свършите много неща и това не ви радва особено. Ако сте внимателни и не сте припряни, ще може да постигнете много. Добре е да разчитате на себе си. Подлагайте на съмнение съветите, които получавате. Не всички ще са добронамерени. Личните отношения се развиват хармонично. 

 

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат, но интересен и приятен ден. Може да завършите стари проекти, вместо да се заемете с нещо ново. Енергични и упорити сте. Няма да спрете, докато не постигнете нужния резултат. Имате шанс да възстановите стари делови връзки. Вероятни са успешни покупки. 

 

КОЗИРОГ

Много неща ще ви се получават, без да се налага да полагате големи усилия. За мнозина от вас, денят ще е свързан с важни открития, благодарение на които, ще промените плановете си за бъдещето. Струва си да се вслушате в съветите на познатите. Възможни да парични приходи.

 

ВОДОЛЕЙ

Не разчитайте, че всички ваши желания ще се сбъднат. Успехите са възможни, но ще трябва да положите доста усилия. Все пак ще останете доволни от резултатите си. Денят е благоприятен и в личен план. Отлично се разбирате с близките и ще намерите начин да ги изненадате и зарадвате.

 

РИБИ

Ден за нови предизвикателства. Ще имате възможност да реализирате някои от идеите си. Внимателни сте към детайлите. Някой ще има нужда от вашата подкрепа. Направете всичко по силите си, за да му помогнете. Парични приходи ще позволят на някои от вас да върнат почти забравени дългове. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?