46

Пари на вятъра: Поставят под въпрос щерката на Гала и вкуса й СНИМКА

Интересен татус с противоречиви резултати показа Мари

Щерката на Гала, която май иска да догони славата на майка си, прикова погледите с нова татуировка. 

 Мари е снимала новата шарка на ръката си, която вече без проблем топи в морската вода. Но никой не очакваше от нея, че ще си татуира точно това. 

Татуировката на Мари представлява мини ходило, но не става ясно какво символизира то за нея. "По-грозно нещо не бях виждал", "Тази е чисто луда, за каква се взе с тези шарки", "Дано има някакъв смисъл за нея, защото на мен ми изглежда като безхаберие", са само малка част от коментарите в нета. 

В мрежата се чудят как ли е реагирала Гала на поредната прищявка на капризната си щерка. За нея знаем, че не е противник на татусите, но пък остава загадка дали харесва шарката на ръката на Мари и дали преди да си я направи го е обсъдила с майка си, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Вместо

Вместо

18.08.2022 | 20:50

Да се прегледа при психиатър дала пари за идиотска рисунка.

Отговори
1 0
Лорд Хапльо

Лорд Хапльо

16.08.2022 | 15:27

Тази със странната фамилия и досадната и майка се вече толкова изтъркани и досадни ,че ми се повръща от тях. Зор сега да гледаме задръстена татуировка. Като я правила да е мислила ако има с какво.

Отговори
4 0
Хеви Метъл

Хеви Метъл

16.08.2022 | 14:58

Престанете да пишете за тези двете от Плевен никой не се интересува тези как и какво правят ,какви татуировки имат . Още малко ще се пише какви са яли , кога са ходили до WC в колко си ляга и с кого.

Отговори
5 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?