Следвайте ни

Пари на вятъра! Халваджиян скубе коси от яд заради жена в "Маскираният певец"

viber icon

Актрисата Стефания Колева се включи като гост-панелист в "Маскираният певец", но изявата й хич не се хареса на публиката.

Тя дотолкова се изложи, че продуцентите дълбоко съжалили, че я поканили. Стефания бе видимо неориентирана и като че ли не знаеше къде се намира. Това й донесе жесток хейт в социалните мрежи. 

Явно Стефания е решила да се появи в музикалното шоу с нагласата да вземе някой друг лев от хонорара си, без да се замисля каква е нейната задача и не се беше подготвила, оплакват се зрителите.

На повечето участници тя казваше, че няма идея кой се крие за маската и с това си измиваше ръцете. "Нямала идея... Ми за какво е седнала там?! Все пак тези участници се вървят вече няколко седмици, да си беше направила труда да изгледа един епизод, да прочете поне в коментарите на зрителите в официалната страница, а не да се излага по този безобразен начин", пишат в мрежата. 

Зрителите на шоуто негодуват и от факта, че е актриса, пък през цялото време е била спечена и скучка. "Азис и Алекс Раева направиха весел епизода, а актьорчетата (Колева и Юлиан Вергов - б.а.) стояха супер смешно и се чудя къде играят тези хора и имат ли публика", гневи се друг почитател на "Маскираният певец".

Със сигурност продукцията ще внимава повече, когато в бъдеще кани специални гости в панела и няма да си хвърля парите за неподготвени звезди, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Една

Една

26.10.2020 | 07:17

Много се е променила Стефания Колева, аз не можах да я позная. Отслабнала е, с нова прическа е, с една дума много е хубава, но беше много вдървена, като чели притеснена и все едно чувстваше, че не е на мястото си.

Отговори
18 5
Ели

Ели

25.10.2020 | 18:07

Стефания е красива, интелигентна, но е актриса. Нямаше мнение, предположение, беше скучна. Какво прави там. Може би трябва да се канят певци

Отговори
26 4
Ели

Ели

25.10.2020 | 18:02

Стефания е красива и интелигентна жена, но нямаше мнение, нито предположения, беше скучна, неподходяща за формата.

Отговори
20 5
Хали

Хали

25.10.2020 | 15:23

Абсолютно сьм сьгласна за артистката Стефания Колева. Тя не е за панела.! Нищо не знае и не я интересуваше! Кой ги избира тези?????? Сложете хора като Любо Киров или други певци. Тези нищо не разбират тия артисти!!!!!!! Не! Удовоствие е за мен да гледам Азис и Алекс!!!!! За тях браво!!!!!!

Отговори
34 12
Били

Били

25.10.2020 | 14:46

И красива, чаровна. Какво е направил Азис ,ръси простотии. И превзетата Раева...

Отговори
24 29
Сашо

Сашо

25.10.2020 | 14:05

Стефания е красива и интелигентна, явно много хора ги мъчи завистта.

Отговори
34 16
n7x

n7x

25.10.2020 | 12:38

пълни глупости, много на ниво си беше Колева. Забавна и остроумна.

Отговори
35 19

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?