1553

Пари като шума - "Ергенът" Виктор се изръси за електричка

Мачото Виктор Стоянов, чиято звезда изгря в първия сезон на най-романтичното предаване в българския ефир „Ергенът”, яхна нов автомобил. Красавецът, който все още е в отбора на необвързаните, мъже предпочете електрическа кола пред модел, развиващ високи скорости – една от големите му слабости, пише „Галерия”.

Возилото е на стойност между 50 000 – 60 000 лева. Сума, която Стоянов решил да отдели, за да угоди на последния си каприз.

Въпреки стандарта, който води благодарение на рекламните ангажименти, които ударно нараснаха след шоуто на bTV, и успешните му проекти като инфлуенсър, той не парадира с покупката. В официалния си профил в непрекъснато популяризиращата се платформа Инстаграм, Виктор сподели едва няколко кадъра на колата, заснемайки само вътрешния й дизайн. Фотосите издават, че салонът е от светла кожа, която контрастира на основния външен цвят.

Разбира се, покрай плюсовете винаги има и минуси. За това се ожали самият Виктор. На видео в мрежата той издаде, че му е изключително трудно да зарежда автомобила си, от една страна, защото не може да организира графика си, а от друга, защото почти навсякъде местата са заети, което налага изчакване – минути или часове, които му костват нерви и пари.

През последния месец той почти не е шофирал, а причина за това – пътешествията зад граница. Припомняме, че симпатягата от малкия екран наскоро се върна от Атина, по-рано пък отскочи до столицата на любовта – Париж. Също така е притежател на мотор, с който често може да бъде забелязан по софийските улици.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Да го

Да го

21.10.2023 | 11:53

Духа тоя не се интересуваме от отпадъци.

Отговори
1 0
Toto Reina

Toto Reina

21.10.2023 | 05:11

Голям пеdал..

Отговори
1 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?