1553

Пари и страст връхлитат две зодии

Страхотна неделя от нашия екип!

 

ОВЕН

Днес ще ви бъде трудно да съберете мислите си и да съставите план за действие. Съветите на околните по-скоро ще ви объркват. Затова пък може спокойно да се доверите на интуицията си. Планирайте деня си така, че да не прекарате прекалено дълго време в пътуване.

ТЕЛЕЦ

Послушайте интуицията си. Ще имате и отлични идеи. Най-решителните от вас, бързо ще усетят първите успехи. Възможни са неочаквани събития, които ще ви заставят да промените плановете си. Това няма да ви разколебае – всичко ще се нареди както трябва, а вие няма да изгубите оптимизма си.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни, обмисляйте и най-малките детайли. Опитът ще ви помогне да не допускате груби грешки. Потърсете съвет от доверени хора. Звездите са благосклонни към тези, които не се боят от сложни задачи и са готови да положат доста усилия, за да постигнат своето.

РАК

Ден, през който отлично ще се разбирате с всички и ще намирате правилния подход. Много от проблемите ще решавате бързо, благодарение на обстоятелствата. Не е изключено и начало на романтични отношения, които ще се развият стремглаво. Днес не е ден за работа, изискваща акуратност.

ЛЪВ

Днес с лекота се справяте с проблемите, които до вчера са ви изглеждали прекалено сложни. Започнете с малките задачи. Атмосферата около вас ще е спокойна и това допълнително ще ви дава увереност. Може да поставите начало на приятелски отношения или романтична история.

ДЕВА

Днес комуникация ви с околните ще е по-трудна от обичайното. Не винаги ще ви разбират правилно и често ще трябва да обяснявате и най-простите неща. Не се сърдете и бъдете снизходителни към чуждите слабости. Така ще запазите добрите си отношения с всички. Работете сами, за да имате бързи успехи.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни с парите днес. Склонни сте да не обмисляте покупките и сделките, а това може да доведе до проблеми. Дайте си време, посъветвайте се с доверени хора. В останалото денят ще е благоприятен. Вашите идеи ще получат подкрепа, а някои от вас ще спечелят влиятелни съюзници.

СКОРПИОН

Днес едва ли ще се разминете без спорове, в които трудно ще докажете тезата си. Заложете на дипломатичността си и не влизайте в излишни пререкания. Ще имате успехи ако подхождате творчески и търсите нестандартни решения. Денят ще е напрегнат, но ще намерите време и близките си.

СТРЕЛЕЦ 

Ако днес се наложи да обсъждате важни проблеми, запасете се с търпение и се настройте миролюбиво. Важно е да избегнете откритите конфликти и горещите спорове. Водете спокоен диалог. Може да съсредоточите вниманието си върху решаване текущите на проблеми, с които ще се справите бързо.

КОЗИРОГ

От сутринта ще трябва да сте мобилизирани. Ще имате важни разговори, които ще ви помогнат да определите бъдещите си планове. По-късно ще е време за занимания, изискващи внимание към детайлите и търпение. Рутинната работа ще ви се стори увлекателна. Няма да се страхувате да експериментирате.

ВОДОЛЕЙ 

Днес звездите са благосклонни към тези, които не стоят на място и с ентусиазъм се заемат с решението и на най-сложните задачи. Тъй като демонстрирате увереност и хладнокръвие, хората около вас ще ви подкрепят с удоволствие. Трудности ще имат тези от вас, които не се доверяват на инстинкта си.

РИБИ

Първата половина на деня ще е напрегната. Настроението ви често ще се променя и трудно ще запазвате спокойствие. Не взимайте важни решения и не обсъждайте плановете. Заложете на рутинните действия. Привечер вече ще бъдете по-уверени, а ще имате и поводи за радост, както и приятни новини.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

14.08.2022 | 06:36

УСПЕШНА ПОЗИТИВНА НЕДЕЛЯ на всички ХОРА

Отговори
3 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?