1553

Папи Ханс отсвири Дара заради секси художничка

Папи Ханс отсвири бившата си възлюбена Дара и не се появи на промоцията й. Вместо това той отиде на друго събитие в столицата - 10-годишния юбилей и рожден ден на дизайнера и художник Искра Георгиева.

След раздялата си Дара и Папи твърдяха, че са останали близки приятели и дори се чуват и дават съвети в професионален план. С днешна дата това обаче въобще не изглежда така, предвид факта, че поетът не уважи концерта на бившата си.

Дара е разочарована 

Той не скри, че е свободен същата вечер и няма участие, но предпочете да уважи дизайнерката и художничка. Припомняме ви, че бижутата на Искра Георгиева са притежание на популярни личности от ранга на Алиша Кийс, Мария Шарапова, Александра Стан, Рик Юн, култовите Depeche Mode и десетки родни знаменитости, артисти и стилисти, писа "Телеграф".

Искра Георгиева е секси парче

Акцент на вечерта бяха оригиналите на картините – „Емоции“, в които е вложен огромен заряд от креативна енергия. “Лудост без граници” , “Не виждам”, „Ангелска Усмивка” и емблематичната “Шшш...” също имаха „символичен“ десетгодишен рожден ден. Сред гостите се откроиха още Орлин Павлов, Галена, Джуди Халваджиян, Никол Станкулова, Гери Малкоданска и др.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Буца

Буца

24.04.2022 | 12:16

Тези нещо не са ми познати от никаде . Какво работят ако работят нещо , и с какво заслужават да се пише за тях.

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?