2374

Папараци изловиха Мис България 2020 без горнище на плажа СНИМКИ 18+

Мис България 2020 се пече без горнище и едва ли е очаквала това да остане незабелязано, още повече че пищния ѝ силикон е повече от видим.

23-годишната Венцислава Тафкова наскоро е била засечена в Свети Влас, където е събирала тен. В един момент решила да махне горнището на банския си, за да попече малко и мощния си 750-кубиков бюст. 

"Тафкова изравни тена с плажно мляко, като довърши останалите части от тялото и обърна особено внимание на бюста", разказва очевидец, който заснел гледката с голямо вълнение, пише "Хотарена".

Кой прави компания на засуканата брюнетка, която не се свени да демонстрира силикона си, все още остава загадка, тъй като тя е все сама на снимките.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Офф

Офф

06.07.2022 | 13:31

Мега тъпо парче

Отговори
0 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

06.07.2022 | 09:45

Нещу май....намусена ми мяза у суратя таз миска. Дали дету са пече у бг-то и няма някуй патрон ду нея за да я заведе я вав гарциа, я вав добай или мумбай, или е намусена щот ни можи да си развей сисити какту умей, за да припаткат сички там на плажат...без грим, екстеншани, пудубрения мяза асъл кат прувинциална мадама, уставила кукуруза неполят и душла на мурету да си пече гъ.зе.ту.

Отговори
0 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?