Следвайте ни

Паника в NOVA! Емо Чолаков клати стола на ...

viber icon

Емо Чолаков направи блестящ дебют по Нова телевизия и хвърли в паника редица водещи, които вече треперят за стола си.

Той излиза доста бързо от ролята на чаровния синоптик, който съобщава прогнозата за времето с шеги и закачки. 

Чолаков води състезанието "Един за друг", в чийто пилотен епизод капаните бяха много сериозни. Идеята е да се види как влюбени двойки се справят с различни задачи, за да докажат колко силно се обичат. Взаимоотношенията им ще бъдат поставяни пред истинско изпитание, като всяка седмица една от тях ще се разделя с надпреварата и възможността да спечели от 50000 до над 100 000 лв.

Първата двойка, която се престраши да тества взаимоотношенията си в състезанието, бяха Вилияна и Станимир.

"Участниците в „Един за друг“ са 12 двойки, общо 24 души. Не може да си представите колко сериозна организация е необходима, при положение че това не е формат, в който те стоят затворени в една къща, изолирани от външния свят.

На нашите участниците всеки ден им се случват най-различни неща като изпитания и като риалити ситуации. Абсолютно всеки ден е различен и за тях, и за нас. И организационно, и като забавление, и като изпитания, и като задачи.

От тази гледна точка нещо такова наистина не е правено и не е излъчвано досега в България. И всяко изпитание е от страшно по-страшно. Изпитанията са абсолютно различни.

Нямат никакви допирни точки, изключително сложни, и за преминаване, и за изграждане. Ако има някаква допирателна в тези изпитания, това е връзката между самите участници. Тоест във всяко едно те трябва да докажат връзката помежду си. Двойките в „Един за друг“ са подбирани със специален кастинг и имат много стабилни отношения, дори и най-младите.

Имат различен съпружески стаж. За разлика от другите риалити формати, които търсят интригата при нас идеята е участниците да излязат от него още по-сплотени. Забавлението върви ръка за ръка с любовта. Това, което ме мотивира да се включа в този формат, е неговият позитивизъм.

Снимките бяха много тежки – започваха от ранни зори до 3.00 ч. след полунощ, всеки ден без почивка. Екипът на предаването е невероятен, страхотни професионалисти, почувствах ги като семейство от самото начало. Посрещнаха ме сякаш сме се познавали цял живот", разкрива Чолаков, пише шоу блиц.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Неграмотен!

24.02.2020 | 21:32

ГАМАТИКАТА !!!

Отговори
1 0

Грамотната

25.02.2020 | 09:54

Какво е ГАМАТИКА?

Отговори
0 2

Жанетв

24.02.2020 | 09:15

Чудесен си г-н Чолаков,за какво и да се захванеш Ви върви,способен сте,дано продължи предаването и да имаш успех.Вие доказахте,че сте истински артист.Бъдете живи и здрави и благословенни!

Отговори
46 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?