Следвайте ни

Паника в NOVA! Емо Чолаков клати стола на ...

viber icon

Емо Чолаков направи блестящ дебют по Нова телевизия и хвърли в паника редица водещи, които вече треперят за стола си.

Той излиза доста бързо от ролята на чаровния синоптик, който съобщава прогнозата за времето с шеги и закачки. 

Чолаков води състезанието "Един за друг", в чийто пилотен епизод капаните бяха много сериозни. Идеята е да се види как влюбени двойки се справят с различни задачи, за да докажат колко силно се обичат. Взаимоотношенията им ще бъдат поставяни пред истинско изпитание, като всяка седмица една от тях ще се разделя с надпреварата и възможността да спечели от 50000 до над 100 000 лв.

Първата двойка, която се престраши да тества взаимоотношенията си в състезанието, бяха Вилияна и Станимир.

"Участниците в „Един за друг“ са 12 двойки, общо 24 души. Не може да си представите колко сериозна организация е необходима, при положение че това не е формат, в който те стоят затворени в една къща, изолирани от външния свят.

На нашите участниците всеки ден им се случват най-различни неща като изпитания и като риалити ситуации. Абсолютно всеки ден е различен и за тях, и за нас. И организационно, и като забавление, и като изпитания, и като задачи.

От тази гледна точка нещо такова наистина не е правено и не е излъчвано досега в България. И всяко изпитание е от страшно по-страшно. Изпитанията са абсолютно различни.

Нямат никакви допирни точки, изключително сложни, и за преминаване, и за изграждане. Ако има някаква допирателна в тези изпитания, това е връзката между самите участници. Тоест във всяко едно те трябва да докажат връзката помежду си. Двойките в „Един за друг“ са подбирани със специален кастинг и имат много стабилни отношения, дори и най-младите.

Имат различен съпружески стаж. За разлика от другите риалити формати, които търсят интригата при нас идеята е участниците да излязат от него още по-сплотени. Забавлението върви ръка за ръка с любовта. Това, което ме мотивира да се включа в този формат, е неговият позитивизъм.

Снимките бяха много тежки – започваха от ранни зори до 3.00 ч. след полунощ, всеки ден без почивка. Екипът на предаването е невероятен, страхотни професионалисти, почувствах ги като семейство от самото начало. Посрещнаха ме сякаш сме се познавали цял живот", разкрива Чолаков, пише шоу блиц.

Коментари (3)

Неграмотен!

Неграмотен!

24.02.2020 | 21:32

ГАМАТИКАТА !!!

Отговори
1 0
Грамотната

Грамотната

25.02.2020 | 09:54

Какво е ГАМАТИКА?

Отговори
0 2
Жанетв

Жанетв

24.02.2020 | 09:15

Чудесен си г-н Чолаков,за какво и да се захванеш Ви върви,способен сте,дано продължи предаването и да имаш успех.Вие доказахте,че сте истински артист.Бъдете живи и здрави и благословенни!

Отговори
46 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?