71

Паника в "На кафе": Гала сменя панелисти, но пък оставали в сърцето й СНИМКИ

Мине време и Гала смени някой от панелистите си. Причината не винаги е една и съща, не винаги става дума непременно за конфликти в екипа или скандал зад кадър, което, разбира се, не е и изключено.

Този път култовата тв водеща се реши на драстична стъпка, само и само да задържи зрителите си пред малкия екран и да запази любопитството им непокътнато. Поредна неочаквана промяна стъписа панелистите й, след като наскоро всички се преместиха в чисто ново студио.

Не само модерна обстановка обаче ще е това, с което Гала изненадва екипа си, но и с нови членове в него.

Водещата представи двете "нови попълнения на панела", както самата тя се изрази – Владо Николов и Гергана Змийчарова, която наскоро беше неин гост в рубрика за пътешествия.

"Вие винаги сте ми в сърцето", заяви Гала с вълнение на колегите си, но думите й стреснаха някои от тях, защото прозвучаха като прощално признание преди предстояща раздяла. "Ауу, че подло!", побърза да изкоментира Дарин Ангелов с видимо фалшив гняв. А дали гнева не се е пренесъл и зад кадър, можем само да гадаем.

 

Гала е започнала да прави абсолютна чистка в "На кафе", във всеки аспект, явно защото е забелязала, че вече има доста зрители, които искрено се възмущават на еднотипността и втръсналите до крайност познати диалози в студиото. Все още обаче, не става съвсем ясно кой ще отстъпи мястото си в панела сред настоящите панелисти –  Дарин Ангелов, Кристина Патрашкова, Ромина Тасевска и Георги Блажев.

Другият панелист, певецът Юли Константинов, пък, в последно време не се появява в ефир, което може да се окаже и за постоянно. Ще почакаме, ще видим.

Все още няма и официална информация за промени в екипа на "На кафе", който е в този състав, с леки промени, от септември 2021 година. Самата Гала дори често се шегува със себе си, казвайки, че може да бъде свалена от ефир, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Време е

Време е

18.03.2023 | 12:12

Да изчезне от екрана това скучно шоу.

Отговори
5 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?