Следвайте ни

Паника в bTV! Мария Игнатова преживяла кошмарен инцидент

viber icon

Кошмарен инцидент е претърпяла Мария Игнатова още като дете в забавачката. Това ще стане ясно в предаването й "Папараци - ново 20!". В него водещата и нейният гост Андрей Арнаудов ще направят „Демонстрация“ в стил „ново 20“. Продуцентът ще е първият, който ще отговаря на „20-те въпроса на Мария Игнатова“, чрез които водещата ще се опита да обрисува живота му от раждането до смъртта, разбира се с хумор и доза самоирония.

От разговора зрителите ще научат, че Андрей е бил бебе гигант – над 5 кг, а Мария Игнатова пука главата си в детската градина. Истински смях в студиото ще предизвика историята на Андрей как и кога за първи път е съблазнил момиче и каква е била първата открадната целувка на Мария в училище.

„20-те въпроса на Мария Игнатова“ съдържат и такива, които описват различните и емоционални състояния на човека през годините и показват неподозирани негови черти и философии. Сред тях са, например - Колко човека живеят в теб?; Кой е за теб най-отблъскващият типаж хора?; Кое е това, кое те спасява и съхранява? и други.

Ко водещият Дънди се появява в студиото с Иво Аръков, за да изненада Мария с музикално изпълнение, което самият той озаглавява – „Ода за Мария“, но импровизирания им концерт завършва, с не толкова бляскаво изгонване от студиото.  Мария Игнатова ще проведе задочни размисли и страсти с Мис Тигрова в новата хумористична рубрика, която показва най-актуалните лица от социалните мрежи.

Опитите на Мирон да стане VIP продължават. Тази неделя сценаристът в компанията Гери Дончева ще посети Виенския бал. За тез цел, обаче, той трябва да си ушие фрак и да ходи на уроци по танци по Наско Месечков.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Маби

Маби

20.09.2020 | 19:03

Ми тя паднала на главата си ма

Отговори
0 1
Маби

Маби

20.09.2020 | 19:01

Ми тя паднала на г лавата си ма ха ха ватуй е смахната

Отговори
0 1
Гъчю

Гъчю

17.09.2020 | 07:59

Тая лигла за нищо не става, защо занимавате хората с такива.

Отговори
0 2
А, ясно...

А, ясно...

17.09.2020 | 07:23

Ето защо няма мозък!

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?