Паника! Какво се случва с Филип Киркоров?

уската естрадна звезда Филип Киркоров отслабна до неузнаваемост, като смъкна 20 килограма. Той шокира и обезпокои феновете си в социалните мрежи със селфи, на което се вижда, че краката му са изтънели като клечки. В последните години родената във Варна звезда сериозно се беше оял и предвид близо двуметровия си ръст гонеше 130 оки.

От коментарите под фотото в инстаграм почитателите на певеца изразяват безпокойство за неговото здраве, като се споменават жестоки заболявания като множествена склероза и рак. Други посочват, че рязкото отслабване може да бъде вредно за организма, пише лупа.

Близки до обкръжението на екссъпруга на Алла Пугачова разказват, че Филип постоянно се бори с излишните килограми и сега най-вероятно е открил способ да се втали. По-рано с външния си вид шокира самата Пугачова. В началото на януари тя поднесе своеобразен новогодишен подарък на феновете си, демонстрирайки идеална външност, на която биха завидели мнозина млади девойки.

70-годишната певица обаче разчита на пластичната хирургия и фотошопа, докато Филип наистина се е вталил до неузнаваемост.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?