Следвайте ни

Паник атаки побъркаха Мария Бакалова, вижте защо

viber icon

Мария Бакалова разкри, че „сърцето й е биело като полудяло“ по време на скандалната й сцена с Руди Джулиани в „Борат 2“.

24-годишната актриса участва заедно със Саша Барън Коен в скандалното комедийно продължение като Тутар Сагдиева, дъщерята на алтер егото на Саша, Борат Сагдиев, и си спомня как е била полудяла от страх, докато се е представяла като журналистка на срещата с Джулиани.

Мария разказа пред за „Дейли Мейл“: "Успявах да чуя как сърцето ми бие като лудо. Той беше адвокат на президента, а тези хора обикновено са много умни. Не съм сигурна, че го видях по начина, по който го видяха всички останали. Саша се криеше в килера, опитвайки се да спаси дъщеря си - но той спаси мен, Мария! Като продуцент и като създател, той ми е учител и ангел-хранител."

Признавайки, че ролята на Тутар е била истинско предизвикателство за нея, тя споделя, че е получавала паник атаки преди всяка сцена.

Българската актриса разкри, че е имала малко опит в работата по комедийни проекти, преди да бъде хвърлена в дълбокото.

Мария обясни: "Половината от живота ми е посветена на актьорското майсторство. Но повечето от ролите, които играя, са силно драматични - от тийнейджърска бременност до самоубийство. Така че комедията не беше моето нещо."

Следващата роля на Мария е в комедията на Джъд Апатоу „The Bubble“ и тя вярва, че продължението на „Борат“ я е подготвило добре за проекта.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?