2374

Панелистка на Гала слага боксови ръкавици за супер форма СНИМКА

Всеки ден ходи на тренировки по бокс "Мис България" Ромина Андонова. Сутрин става в 5.30, подготвя децата за училище и градина, прави им сандвичи лично вкъщи, кара ги и работният ден за нея започва в 8.30 ч. Не пропуска тренировките.

 Със завръщането си в България се записва да учи магистратура – биобизнес.

„Дори ходех с децата на изпити, когато нямаше кой да ги гледа, купувах им солети и ги слагах на някой последен чин в залата, докато си направя теста“, с усмивка разказва миската.

Най-важното за нея е да успее да направи от децата си добри хора.

„Старая се винаги да съм наблизо, ако нещо им се случи, да мога да реагирам, но много искам да ги науча да се обичат и да обичат себе си и да знаят, че няма нищо лесно. Да не се отказват при първата трудност, защото всъщност трудностите и съпротивата е изключително важна, това означава, че са на правилен път“, казва тя.

Най-сладките неща в живота на Ромина са 4 и се казват Дария, Давид, Антонио, Дарко. Последните години от живота й са посветени на децата, но това не й е тежало, разказва, че и трите й бременности са били сравнително леки, но си спомня с втората си как е трябвало да носи на ръце Дария, която тогава е била съвсем мъничка и е искала своето внимание.

По това време семейството вече живее в Тайланд, а температурите са били адски, пише "Телеграф". Там са родени и двете й деца – Давид и Антонио, а Дария в Израел.

Сега щастливото семейство е в България, Ромина разказва, че понякога й липсва лудницата в Тайланд, милите хора, човекът с количката, който предлага всякакви плодове по улицата, но  в България се чувстват прекрасно.    

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Тамплиер

Тамплиер

21.08.2022 | 08:28

А стига с тези панелисти на Гала вече са досадни , едни безинтересни личности от някакво скапано предаване за дърти лелки се показват навсякъде където може.

Отговори
1 0
Глист

Глист

20.08.2022 | 08:08

Ама това жена ли било на снимката мале........ужас.

Отговори
3 0
Вече

Вече

19.08.2022 | 23:45

прилича на мъж. Едно време беше симпатична.

Отговори
4 0
Тв критик

Тв критик

19.08.2022 | 21:58

Какво е това панелист работи в завод за панели. От къде се появи този смотан термин.

Отговори
4 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?