46

Панче Димитриев направи ВИП кръщавка на близнаците

Пловдивският ортопед Панче Димитров направи ВИП кръщавка на близнаците си Филип и Атина. Партито бе в ресторант "Атлас", а ритуалът се състоя в църквата "Света Богородица" в Стария град. Цветовете, които Панче избра за партито, бяха бяло и аристократично златно. Организатор бе Меги Диева и нейният "Party pavilion". 

На купона имаше много звездни гости - Джулиана Гани, Велина Узунова, Бояна Шарлопова и други. Гостите имаха шанса да пият специално шампанско, направено от създателя на "Ферари". Панче смени три костюма по време на самата церемония - два за партито и един за ритуала. 
Панче стана баща през май тази година. Бебешоците носят имената на Атина - гръцката богиня на мъдростта и справедливостта, и Филип - кръстен с вечното аристократично име.  

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
nnm

nnm

27.09.2023 | 00:36

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom

Отговори
1 2
Консервативен

Консервативен

27.09.2023 | 00:07

Какво ни занимавате с педер@си

Отговори
4 8
Ама две , нали ?

Ама две , нали ?

27.09.2023 | 01:28

Важно е с колко ще допринесеш в борбата с демографската криза , а не какъв си , никого не защитавам , но това ще се случва все по -често и ще се приема за все по-нормално , консервативни , либерални или "освободени" свиквайте такова ще е !

Отговори
10 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?