Следвайте ни

Паметната плоча на Стоянка Мутафова ще бъде със снимка на...

viber icon

Измина почти година от смъртта на непрежалимата кралица на комедията Стоянка Мутафова. Тя си отиде на 6 декември миналата година, а дъщеря ѝ Муки вече се е погрижила за надробната плоча на актрисата.

Писателката показа коя снимка е избрала за надгробния паметник на Стоянка и Нейчо Попов. Тяхна обща снимка, защото любовта им бе безграничка и със сигурност е будила завист. 

"Избрах тази снимка за надгробния паметник на майка ми и чичо Нейчо! Това бе корица на първата ми книга "Клоун на Бога изпратен на Земята", посветена на Нейчо Попов. Не съм се замисляла, че един ден точно нея ще избера да краси последния им дом ... Дано са заедно, там горе, непрежалимите ми родители", написа Муки, кото все още не може да се отърси от загубата на Мутафова, пише Шоу блиц. 

Наскоро от екипа на великата актриса разбрахме, че Нейчо Попов е обявен за почетен гражданин на Бургас. Много велики артисти, журналисти, изпълнители и приятели се подписали, за да може това да стане реално и посмъртно да бъде удостоен с тази чест.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?