Следвайте ни

Памела Андерсън отмъсти за изневерите на бившия си

Само допреди няколко седмици всеки можеше да завиди на любовта между Памела Андерсън и футболиста Адил Рами. В края на месец юни обаче всичко се срина.

Тогава Андерсън използва социалните мрежи, за да обвини Рами в това, че ѝ е изневерявал и е водил двойнствен живот. Той, разбира се, отрече всички обвинения. Нападението на вече бившата му половинка обаче не спряха, защото актрисата от "Спасители на плажа" твърди, че е била жертва на физическо и психическо насилие.

Като цяло, голяма каша се забърка, а тя може да се отрази доста сериозно на кариера на футболиста. Според френското издание "L'Equipe" една от мечтите на Адил Рами е била да играе в Америка.

Той дори е стигнал до преговори да премине в един от отборите от Лос Анджелис, но Памела Андерсън се е погрижила това да не се случи. Според информациите, тя се е свързала с някои от акционерите в MLS (футболното първенство на САЩ), за да провали трансфера на бившата си половинка, пише "The Sun".

Не е ясно дали е успяла да го направи, но към момента трансфер все още няма. Това определено ни кара да се страхуваме от женското отмъщение.

Източник: lifestyle.bg

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?