3906

Пълни самопризнания: Оказа се, че в затвора шеф Андре Токев е...

Пълни самопризнания: Оказа се, че в затвора шеф Андре Токев е...

 

 

Шеф Андре Токев влезе в затвора за 7 месеца и бе пуснат след 4 месеца и 16 дни. Излежа си наказанието и си взе поуката, както и самият той призна неотдавна.

 

 

Припомняме, че през ноември 2021-ва година той бе хванат да шофира пиян колата си и само по джанти и призна вината си. По всичко личи, че талантливият готвач е готов да говори за този огромен житейски урок. Направи го във "Вечерното шоу" на Георги Любенов по БНТ.

 

 

"Когато започнах да готвя за 300 човека в затвора, това ме върна в годините, в който бях стажант. Тогава готвехме в тези стари фурни и големи тави. Отново бе предизвикателство да направиш нещо от нищо, тоест от малко продукти да сготвиш нещо добро, нещо хубаво и качествено. Започваш да забравяш.

 

 

За мен хората в затвора, на първо място са хора. Всеки има своите проблеми. Не ме интересуваше много кой за какво лежи. Имах много приятни разговори с някои от тях, които лежаха заедно с мен.

 

По едно време разбираш този човек, с когото досега си говорил, че лежи за еди какво си. Тогава оставаш напълно шокиран. Виждаш, че този затворник има две страни. Хората, с които комуникирах в бяха готини, много интересни. Позитивната страна на затворниците, с нея се запознах, а негативната им страна не искам да я познавам", сподели Токев.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Аз помислих

Аз помислих

26.11.2023 | 08:49

Че е станал сестричка . Жена на някой голям затворник.

Отговори
2 0
Поредната

Поредната

26.11.2023 | 08:41

Готварска скука. Този е готвач каво е това шеф. Френска дума за готвач.

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?