71

Пълни признания: Какво обича шеф Манчев и има ли пороци СНИМКИ

Шеф Манчев бе на гости в подкаста на Йонислав Йотов – Тото, където буквално реши да си развърже езика по въпроси, свързани с личния си живот, за които досега не е имал желание да говори.

Кулинарният гуру реши да бъде докрай искрен и за развитието си на готвача, както и през какво е минал по пътя към успехите не само в тази сфера на реализация. Любопитно бе, че той говори открито и по темата "дали алкохола е порок на готвачите", както и "дълговете след пандемията".

 

"Пандемията беше за всички, той не беше само за мен. Аз не съм работил една година в този период. Загубих много, до ден днешен си изпращам дълговоте от тази пандемия. Затворих всичко, а имах 50 човека персонал. Плащах заплати и какво ли не още. Трябва да си помагаме сами, а работата на държавата е да начертае рамката", споделя Манчев. И добавя:

 

"Имам приятели, които ми помогнаха. Вярвайте ми, това е най-голямото богатство на света – приятелите. Д-р Михайлов е тука, наистина му благодаря, че имам такива приятели до себе си. Той е собственика на Рамус, помага ми много и до ден днешен ми помага."

"За това, че готвачите имат масово проблеми с алкохола е тотален мит. Преди време го е имало, говоря за соца, тогава просто са нямали какво да правят. Всички бяха по на 125 лева заплата. Сега няма време за това, но ние сме българи и обичаме да си пийваме табиетлийски.

Аз също съм така. Обичам табиета. Кухнята и алкохола са свързани, ако се уважаваш при вкусната храна винаги имаш и хубава чаша вино. Но масово проблеми с алкохола готвачите нямат – това е мит", пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Всеки глуп@к се прави

Всеки глуп@к се прави

18.03.2023 | 15:51

На интересен! При соца готвачите получавали 120 лв и затова пиели! Тъп@н@р! Като инженер започнах работа на 110 лв, което значеше по-малко от 100 лева чисто. Но не пиех - нямах страст към алкохола. Нека слабохарактерните не търсят извинения за алкохолизма! Защото пиеха нискообразованите и неквалифицираните. Соца не им е виновен!

Отговори
5 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?