Следвайте ни

Пълна промяна в живота на Годжи

viber icon

Георги Милчев-Годжи прекарва все повече време в родния си град Враца и все по-малко в столицата. Краят на "Шоуто на Слави" донесе ново начало в живота на китариста и сега той предпочита да остава за дълго във Враца с жена си Надежда и дъщеря им Цвета, вместо да е в София. Годжи се е превърнал в истински домошар и се вписва идеално в определението за семеен мъж. Доскоро музикантът отделяше голяма част от времето си за работа и се прибираше в родния град за уикендите, нерядко поемаше участия и по нощните заведения, където пиеше и се веселеше до малките часове на нощта, пише "Галерия".

Появата на дъщеря му Цвета преди две години и финалът на "Шоуто на Слави" обаче постепенно сложиха край на бурния му живот. Изминалите месеци след спирането на предаването Годжи е прекарал почти изцяло с жена си и детето им. През лятото тримата почиваха във Варна, а след това се отдадоха на селски туризъм с приятелска компания в комплекс в близост до морската ни столица.

Най-щастлива от развоя на събитията е жена му Надежда, на която вече не ѝ се налага да мисли къде е мъжът ѝ. Красавицата, която е с повече от 20 години по-млада от Годжи, е успяла така да го превъзпита, че в последно време излизанията му по нощните заведения са само в нейно присъствие. Китаристът вече не приема участия по клубовете и избягва срещите с напористи фенки.

Близките му коментират, че той е напълно променен и улегнал мъж, който се старае да води спокоен начин на живот. Години наред той не можеше да се задържи с една жена заради слабия си ангел. От целия бенд той е музикантът с най-много афери с балерините, които стават причина и за края на брака му с първата му жена Даниела, от която има двама големи синове.

fakti.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?