Следвайте ни

Пълна промяна: Как културистът Тихомир стана Мелиса ВИДЕО

viber icon

Допреди година Мелиса Рангелова е Тихомир - бивш културист, който казва за себе си, че винаги е живял в чуждо тяло. Днес е тя и по думите й е по-щастлива от всякога, защото може да бъде себе си.

"Това го желаех още преди да направя мускулите. Първо исках да се реализирам като спортист преди да се превърна в Мелиса. Бях в чуждо тяло с всичките тези мускули, те са били външната ми обвивка. А вътре, в душата ми, няма нищо общо с външния вид", обясни Мелиса пред NOVA. 

"В съня си винаги съм жена, това е много интересно. Сега съм по-щастлива от всякога. Но само заради спорта търпях толкова години", продължава Мелиса.

"Майка ми почина, когато бях на 6 години. Бях малтретирана от гледачката ми. Беше ме страх да го споделя. Чак като напусна, разбраха, че ме е малтретирала. Тя ме държеше на тъмно, играеше със страховете ми", разкри джендърът.

Коментари (2)

Пе.дали

Пе.дали

04.05.2021 | 18:49

ДАЖЕ НИКОЙ НЕ ГО ОТРАЗЯВА... ОТ ТОВА НЕЩО,НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ...КОЙ Е СПИСВАЧА! СИГУРНО Е ПЕ.ДАЛ!! ЕГА ТИ ГНУСНАТА СТАТИЯ...

Отговори
2 0
11g

11g

04.05.2021 | 18:44

Areee mos frase int bacio tv24 lov na klada gorqt sin amer vyyyrr zem katas mot vla potppaaaa 21vek b vanga starite filmi pesn predav typ race bega.,

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?