Следвайте ни

Пълен шаш! Катето Евро изби рибата със СНИМКИ отпреди 30 години

viber icon

Актрисата Катерина Евро публикува скъпи снимки отпреди 30 години и хвърли мрежата в недоумение, задавайки си въпроса „Кои са тези хора?!“

Оказа се, че е пуснала кадри от сватбата на естрадния певец Орлин Горанов през далечната 1990 г.

"Честити 30 години, @valgoranova и @orlyngoranov! Честито и на мен, кумата! Благодаря ви за приятелството и подкрепата, през всичките тези години! Обичам ви! Ваша Кейт", написа Катето Евро и показа какви са били певецът и съпругата му преди 30 години, когато са сключвали граждански брак.

Орлин и Валя Горанови са известни с един отг най-здравите бракове в родния шоубизнес. „Името на Орлин винаги ми е помагало за всичко. Никога не ми е тежало да бъда жената до него. Жените са тези, които трябва да създадат уют в едно семейство и аз винаги съм се старала за това". Обича да разказа съпругата на изпълнителя на "Детски спомен".

Валя Горанова обаче има собствен път в живота. Тя се старае да не тежи на никого. През последните 15 години има собствен бизнес, след като получава предложение да наеме фризьорски салон. 

Тя е категорична, че никога не се е чувствала пренебрегвана от съпруга си заради музиката, въпреки че Орлин Горанов често пътува по участия. Веднага след концертите си, той винаги се прибира в дома си, без значение откъде пътува. Дъщерята на Горанови е в чужбина от ранна възраст, като в момента живее в САЩ. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Вова

Вова

10.09.2020 | 13:26

Времето лети....

Отговори
2 0
Вова

Вова

10.09.2020 | 13:25

Времето лети....

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?