71

Пълен с вълнения ден за 4 зодии, две да внимават с парите

Ако се чудите какво ви е приготвил понеделник днес, вижте хороскопа на "Марица". Желаем ви успешен ден!

ОВЕН

Подходящ ден да си поставите високи цели. Дори и да не успеете с всичко, няма съмнение, че ще се справите с много неща. Често ще ви искат помощ, а вие се стараете да не отказвате на никого. Важно е не само да се трудите усилено, но и добре да си отпочинете. Помнете това и го направете.

ТЕЛЕЦ

Започнете деня с важните неща. Ако не губите времето си напразно, само за няколко часа ще се справите с проблеми, които иначе може да ви отнемат дни. Импровизирайте, проявете креативност  и търсете и други пътища за постигане на целите си. Вечерта е време за срещи и романтични трепети.

БЛИЗНАЦИ

Денят е пълен с вълнения, но няма да възникнат сериозни проблеми. Струва си да бъдете внимателни с парите. Не е време да ги хвърляте на вятъра и да купувате скъпи вещи, които така или иначе на са ви толкова нужни. Проявете настойчивост и не се предавайте, само така ще имате успехи.

РАК

Внимателно с парите днес. Не е най-добрия ден за спонтанни покупки или сделки. Не вярвайте на тези, които ви обещават планини от злато. Може да се окажете лесна жертва на хитреци и мошеници. В останалото деня е добър – може да поправите стари грешки, да се извините на хора, които сте обидили неволно.

ЛЪВ

Днес трябва да проявите търпение и да не бъдете дребнави. Ще имате срещи предимно с песимисти, язвителни хора и критици. Мнозина от вас ще бъдат вдъхновени от малки пътувания. Смяната на обстановката ще ви зарадва, а занимания, изискващи фантазия ще ви доставят голямо удоволствие.

ДЕВА

Лек и радостен ден. С много задачи ще се справите отлично и ще постигнете успех там, където преди ви е било трудно. Лесно ще намерите помощници, защото хората харесват идеите ви. С общата работа може да започне дълго приятелство или красива романтична история. Ще научите много нови и интересни факти.

ВЕЗНИ

Днес е време за почивка, развлечение и срещи с хора, които са ви приятни. Не планирайте нищо важно. Може да се върнете към стари проекти. Сега ще успеете да ги приключите и то с отлични резултати. Финансите са ви стабилни и може да планирате някои покупки или инвестиции.

СКОРПИОН

Ден за важни разговори. Успявате да убедите всички, които преди са били скептични към вашите идеи и лесно ще се договаряте. Възможно е намерите не само съюзници, но и истински приятели. Трудно е някой да остане равнодушен към вашето обаяние, така че е възможно и начало на красива романтична история.

СТРЕЛЕЦ

Ден с интересни възможности. Може да се заемете с нещо ново и да направите живота си по-разнообразен. Пълни сте с ентусиазъм, енергични сте и сте уверени. Това се харесва на околните. Те ще подкрепят вашите идеи и с удоволствие ще ви помагат. Все пак, бъдете внимателни в оценката на вашите възможности.

КОЗИРОГ

Сутринта е отлично време за срещи. Може да обсъждате планове, или просто да си поговорите. Във всеки случай разговорите ще се окажат приятни и полезни. Ще се наложи да проявите характер и да решите някои рутинни задачи, при това не толкова увлекателни, но все пак необходими.

ВОДОЛЕЙ

Ако бъдете по-настойчиви днес, със сигурност ще имате добри резултати. Не всички ще харесват вашите планове. Често е въпрос на просто неразбиране. Ще ви трябва време за обяснения, така че ще е необходимо да се запасите и с търпение. Може да решите доста въпроси, свързани с дома. 

РИБИ

Трудно ще се настроите днес за делова работа. Имате силно желание да отложите всичко, да починете или просто да прекарате приятно времето си. Време е за общуване и срещи. Във всеки случай бързо намирате общ език и решения. Все пак, първо е нужно да се занимаете с някои спешни проблеми.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Д Д

Д Д

17.01.2022 | 13:54

не съм Д Д клатете си я на воля кучката ви не ви прецим някой въобше интересува ли я тази смръдла за един приятел питам

Отговори
0 0
Д Д

Д Д

17.01.2022 | 13:51

мамун и мамуна Д Д

Отговори
0 1
смръдли

смръдли

17.01.2022 | 13:55

миризливите не ме интересуват

Отговори
0 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?