1939
Следвайте ни

Пълен резил в "Игри на волята", участник удари дъното безсрамно

viber icon

За първи път в историята на "Игри на волята: България“ битка остана без победител. Снощи в капитанския двубой между Валентин и Елизабет се включиха Борис и Неделчо като техни помощници, пише varna24.bg. Заради опит за измама от страна на Борис по време на играта, първото място на Приключенците бе отнето. 

В битката двамата помощници трябваше да запомнят комбинации от различни изображения  и да ги споделят на двамата капитани. Оказа се, че камерите безпогрешно са уловили, как Борис си записва подсказки с помощта на малък камък върху кулата от дърво, на която бе качен. В правилата на играта изрично бе упоменато, че участниците могат да използват само и единствено паметта си.  

Въпреки че Валентин и Борис успяха да отворят всички плочки преди Елизабет и Неделчо, измамата им бе изобличена и победата служебно отменена. Тъй като все пак капитанът Валентин е играл честно, други наказания за Приключенците на последваха.

Някои от коментарите във Фейсбук:

- Неделчо използваше пръстите си, за да запомня, за това като слезе продължаваше да си държи пръстите в такава позиция. Пуснете си пак предаването, Неделчо си беше сложил пръстите върху дъската в определена позиция, така че да запомня, но не дълбаеше по дъската. А тов а, че не беше толкова паметлив ще го обясня с това, че той се фокусираше върху определени плочки и понеже не си правеше пищови няма как да запомни всички. А и допълнителния стрес като видя, че Валентин влезе в серия също оказва влияние. Борис имаше толкова много време да запомни абревиатурите, които беше записал на дъската, че като слезе му беше много по лесно. Постъпката му беше неспортсменска и го изложи изключително много.

- Борис трябваше да изгонен за нечестната битка. Този човек се показа в целия си "блясък". Удари дъното при битката с плуването и не се спря. Сега вече копае под дъното. И това е юрист и нотариус!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?