49

Пълен обрат във "Фермата"! Никой не очакваше това да се случи СНИМКИ

Страхотен подарък получи Христо Стоичков във "Фермата", където влезе като специален гост. От продукцията вкараха в риалитито малката внучка на футболиста, а той изпадна в тотално умиление при появата й.

„Ела, деди! Ела да видим каките и батковците, ела да ти покажа кокошчиците и теленцата!“, каза Стоичков и се втурна към Миа, която е дъщеря на по-малката му щерка - Мика.

Като истински грижовен дядо, той хвана момиченцето за ръка и го разведе из стопанството, където самият той прекара няколко дни. Във фермата легендарният №8 беше неуморен - копа, кова, въртя секирата, вдига наздравици и разкава истории. Камата поведе и хоро, накривил калпак и облечен в народна носия.

„В моята кариера имаше и много хубави, и много тежки моменти. Във „Фермата“ вие също ще преживеете уникални неща, но ще имате и трудности, които ще трябва да преодолеете. Помагайте си. В мое лице имате приятел, пожелавам ви успех!“, каза Стоичков преди да си тръгне от стопанството, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тв кротик

Тв кротик

14.09.2022 | 17:50

Какъв обрат почнаха да пройзвеждат продукция за пазара . Тези вместо да се лигавят ги пратете да помагат в потопените села да ринат кал.

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?