71

Пълен обрат в живота на Уил Смит след шамара на Оскарите

Обрат в живота на Уил Смит настъпи 5 дни, след като носителят на „Оскар”  зашлеви шамар на комика Крис Рок по време на церемонията за връчване на наградите. Актьорът излезе на сцената и удари водещия заради шега по адрес на жена му. Джада Пинкет Смит има алопеция - състояние, което води до косопад.

Актьорът, който вече се извини на Крис Рок, каза, че действията му, които засенчиха най-бляскавата нощ в Холивуд, са „шокиращи, болезнени и непростими“. И напусна филмовата Академия.

„Списъкът с тези, които съм наранил, е дълъг и включва Крис, неговото семейство, много от моите скъпи приятели и близки, всички присъстващи в залата, както и световната публика, която е гледала церемонията у дома. Предадох доверието на Академията. Лиших други номинирани и победители от възможността да празнуват и да бъдат прославени заради изключителната си работа. Сърцето ми е съкрушено“, каза Смит, пише standartnews.com.

„Напускам членството си в Академията за филмови изкуства и науки и ще приема всички по-нататъшни последици, които Бордът сметне за подходящи”, обяви Уил Смит.

След шамара Смит се върна на мястото си и продължи да крещи нецензурни думи срещу Рок. Комикът пък получи подкрепата на публиката за това, че е запазил хладнокръвие след шамара.

Половин час след шамара Смит бе удостоен с Оскар за най-добър актьор за ролята си в спортния биографичен филм "Методът Уилямс".

Продуцентът на „Оскар”-ите Уил Пакър каза пред ABC, че именно професионализмът на комикса е позволил на шоуто да продължи.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Жена

Жена

02.04.2022 | 17:15

Нещо не ги разбирам американците! Точно сцената на “Оскарите “ ли е мястото където да се пошегуваш с недъзите, получени следствие на здравословен проблем?, и то не само пред цяла Америка, но и пред целия свят? Защо този комик не се извини публично ?

Отговори
4 0
Маугли

Маугли

02.04.2022 | 08:12

Ела си Уили! Прибери се у дома!

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?