49

Пълен обрат в "Ергенът": Край на гаврите с Алекс, тръгна си с високо вдигната глава

Алекс Гърдева не прие розата на Виктор и напусна романтичното риалити. Повод за решението й стана факта, че той не я защити от агресията на рускинята Виктория, която, освен с чаша джин, я заля и с порой от обидни думи и интриги.

Три от общо 22 момичета достигнаха до финала на сватовническото шоу по bTV. Ето какво споделиха те малко преди последната Церемония на розата.

"Вървя към последната Церемония на розата. Чувам сърцето си как тупка и усещам гласа му все по-ясно. Пътят ми тук беше наистина дълъг, но се чувствам готова - знам защо съм тук, знам какво следва и знам какво трябва да направя", каза Александра.

А Виктория заяви: "Чувствам се изключително развълнувана днес, не знам какво да очаквам. Аз виждам, че Виктор има много силна симпатия към мен, може би вече има и чувства. Със сигурност има и химия, но все пак разбирам, че конкуренцията е изключително силна, и затова се страхувам от неговото решение."

"Напоследък започнах много да се замислям за абсолютно всичко, което ми се е случило тук. Осъзнавам, че то е много хубаво и не искам тази приказка да свършва. За мен Виктор е мъж, който преобърна моите представи, и колкото повече се доближавам до края, толкова по-напрегната съм", посочи Дениз.

Виктор реши да даде първата роза на Алекс, но тя извенадващо отказа да я приеме. "През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж, който винаги да е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Затова и няма да приема твоята роза, но въпреки всичко, ти благодаря за всеки един момент, който ти ми даде тук! Никога не съм знаела колко е красива романтиката и ти благодаря за тези моменти и за всичко, което преживяхме. Защото всички моменти, които имам с теб, са в сърцето ми... Много ти благодаря! Благодаря ти за всички хубави моменти!", каза Алекс на Виктор.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?