71

Пълен обрат! Дани и Алекс Петканови спят заедно, ето къде се скриха СНИМКА

Вероятно на никой не му се вярваше, че Александра и Даниел Петканови ще се разведат, но и това се случи през февруари тази година. За разлика от Джулиана Гани и Илиян Найденов, двамата се разделиха без публични ексцесии. 

Наистина ли обаче са разделени или го играят за пред медиите с цел по-голяма популярност и печелене на пари?! Тези дни родните инфлуенсъри са преспали заедно, научи наш репортер. 

 

Запознати издават, че раздялата между Богданска и Петканов е факт, но заради детето се виждат доста често. Малкият Габриел дори не разбира, че родителите му са разделени. Така тези дни решили да отидат на вила в Рибарица с приятели и бившите любовници спали под един покрив. А дали са делили и обща завивка - това трябва да кажат хората от тяхната компания. 

И Александра, и Даниел споделиха кадри от въпросната виличка, което означава, че те дори не се опитват да скрият това. Синът им Габриел също е бил с тях. Не знаем какъв е поводът за тази тяхна обща почивка. Дали са заедно, дали не - важното е, че са в добри отношения на този етап и засега все още не са имали драми като тези на Джулката и Илиян, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?