Следвайте ни

Пълен кошмар! Лъсна най-тежката тайна на Чарлз за Даяна

viber icon

Бракът на принц Чарлз и принцеса Даяна не е бил наричан лесен, но последните разкрития хвърлят светлина върху техните отношения от нов ъгъл, пише kliuki.net. Досега принцесата винаги е описвана като твърде крехка и дори психически нестабилна, за да понесе товара на отговорностите си. Оказва се обаче, че с почти същия емоционален товар е притиснат и принц Чарлз. И именно това е довело до жестоки скандали между двамата, които накрая приключили с развод.

Заради проблемното си детство и обърканите си отношения с баща си, принц Филип, принц Чарлз преживява абсолютен емоционален кошмар. По време на брака си с Даяна, когато принцът побеснеел, следвал страхотен скандал, а съпругата му била замервана с различни предмети. Разкритията прави Ингрид Сюард в нова книга, посветена на принц Филип и връзката с децата му. По думите й, отчужденото и твърде сурово отношение, което херцогът на Единбург показва към сина си, е една от причините Чарлз и Даяна да преживеят такъв провал в брака си. „Единственото, което Чарлз е научил за любовта от родителите си, е как да се ръкува“, споделя с огорчение принцесата веднъж. Тя не коментира страховитите им скандали, при които принцът я замерва многократно с предмети, още повече, че самата тя извършва някои простъпки, които далеч не са смятани за нормални, пише „Дейли мейл“.

„Принц Чарлз беше срамежливо дете, което имаше твърде суров баща и прекалено заета майка. Нищо чудно, че от малък са го възпитавали да сдържа емоциите си. Това му попречи да разбере чувствителността на Даяна и нейната крехкост. По времето, когато двамата започнаха да си дават сметка за грешките си и може би да си ги прощават, вече беше късно.

 Бяха натрупали твърде много огорчение един към друг и предпочетоха да се разведат“, казват близки до двамата. Принц Чарлз все пак получи втори шанс с любовта на живота си — Камила Паркър. Даяна не успя — загина едва на 37 години във Франция.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Азззззззззз

Азззззззззз

22.09.2020 | 08:52

"Лъсна най-тежката тайна ....."???? Една тайна не може да е лека или тежка. Тя е голяма или малка. Аман от неграмотни жОрналисти.

Отговори
9 1
И това е???

И това е???

21.09.2020 | 23:34

.. в Пловдив ли??? Кошмар за Пловдив,за България??? Или...??? Ще намеря как да ви блокирам!!!

Отговори
2 0
Той е изключително

Той е изключително

21.09.2020 | 20:57

грозен (направо като карикатура), Камила е същата - подхождат си. Преди харесвах Даяна и даже плаках, когато почина, но сега мисля по друг начин: кой я е карал да се омъжи за този, да търпи всичките простотии на "кралската фамилия"? Явно е имала своите причини, НО: доказано е - имала е много извънбрачни връзки, ама наистина много. Тя си е знаела защо и все пак не е светица. А, че беше убита, за всички е ясно. Стана им неудобна на английските изроди - продукт на вековни кръвосмешения.

Отговори
20 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?