1553

Пълен хороскоп за декември! Какво очаква всяка зодия

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за последния месец от 2022 г. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще даде отговор на този въпрос.

 

Овен

Чарът на декември е в празниците, но точно във връзка с тях ще ви се наложи да промените някои свои планове. В основата на всичко няма да са самите празници, естествено, а субективен фактор. След като Юпитер навлезе във вашия знак ще се наложи отново да се занимаете с въпроси, които са били актуални през м. май. Неизпълнени обещания или невъзможност да стигнете до споразумение с някои хора ще ви създадат затруднения.

Отделно от това членовете на колектива, в който работите изведнъж може да започнат да враждуват помежду си, всеки да „дърпа чергата към себе си“ и вместо празнично, настроението изведнъж да стане войнствено. Веднъж установявайки, че ценностната ви система коренно се различава от тази на партньорите, най-вероятно ще започнете да обмисляте стартови промени за следващата година.

 

Телец

Готови сте да изпратите старата година с усмивка и да посрещнете новата с ентусиазъм. Предстоят приятни изненади, за които не сте си и помисляли. Дали заради самите празници или заради постоянството и старанието ви, но вероятно ще получите награда – финансова, материална, по-добра професионална позиция – нещо, което ще ви зарадва и убеди, че е имало защо да инвестирате в себе си.

Посветете част от почивните и празнични дни на бъдещите си планове. Формулирайте ги ясно, систематизирайте ги, набележете етапите за реализацията им, източниците на ресурси и не на последно място, начините, чрез които да продължавате да повишавате знанията си. Силите ще ви стигнат за всичко, ако ги разпределите правилно.

 

Близнаци

През първата половина на месеца сравнително често ще се натъквате на препъникамъни, предизвикани от липса на обезпечение или от допуснати чужди грешки. Намалете темпото, не си поставяйте твърде амбициозни задачи. В този момент е желателно да разчитате предимно на себе си и да осъзнаете, че е от значение не само какво правите, но и как го правите. След

Пълнолунието и по-точно през втората половина на месеца ще се справите с поредица сложни въпроси, прилагайки абсолютно нестандартни методи. Ще разполагате с подходящи обстоятелства за разгръщане на творческия си потенциал и за стартиране на смели замисли, от които до няколко месеца ще получите реални резултати.

 

Рак

Крачка по крачка ще успеете да избистрите детайлите на проекти, които към момента сте си представяли само в „едър щрих“. Онова, което в предишните месеци ви е изглеждало като приятен и привлекателен мираж, с приближаването на Зимното Слънцестоене ще придобива все по-ясни очертания.

Лесно ще си отговорите на поредица въпроси като: какви са истинските ви цели и какво очаквате от реализацията им, ще ви стигнат ли силите и ще можете ли да си осигурите надеждно партньорство. Направите ли първата крачка, в края на декември ще получите и първите резултати от смелите си действия. Те няма да са материални, а по-скоро ще са свързани с разширяване на влиянието ви и ще ви подскажат как да реагирате при липса на достатъчно информация.

 

Лъв

Настъпи моментът на „годишния преглед“. Опитайте се първо реално да оцените допуснатите грешки и по-точно ползата от тях, защото такава винаги има. Може да сте изоставали на моменти, да се е налагало да изоставяте едно за сметка на друго, но със сигурност сте натрупали ценен опит и сте стигнали до същността на факти, които в началото на годината са ви изглеждали енигматични.

Напредъкът ви вече зависи от нивото на лична организация и от готовността да поемете отговорност. Конкурентоспособността ви стремително ще расте. Търсете предложения за конкурси, състезания и всякакъв вид надпревари, в които бихте могли да проверите уменията си не само професионално, а дори и във вид на развлечение. И помнете, не е важна наградата, а участието.

 

Дева

Още в самото начало на месеца ще установите, че част от замислите не са оправдали очакванията ви. Че е по-добре да се откажете от тях своевременно, защото и вие, като всеки човек, си имате капацитет и е безпредметно да се опитвате да „носите две (или повече) дини под една мишница“. Съобразете се с темпа на събитията и ще избегнете поредица неприятности, причинени от повреди на техниката, оборудването, обезпечението. Овладейте стремежа да постигнете всичко „тук и сега“.

Прекалените амбиции ще се отразят негативно на самочувствието ви. Насочете усилията си към дейности с краткосрочен характер, които бихте могли да довършите преди Меркурий, вашият управител, да премине в ретроградно движение. От тях ще получите очакваните резултати и ще можете да ги вложите в следващите си начинания.

 

Везни

Със сигурност няма да скучаете през последния месец от годината. Първоначално ще можете да поставите в ред проектите си, да подредите по важност постигнатите резултати, да прецените кои от тях ще послужат като фундамент за осъществяване на следващите ви замисли, да направите нужните корекции.

Предстоят интересни служебни и лични пътувания, вълнуващи срещи с предишни партньори, както и запознанства с нови хора, но онези, с които вече се знаете ще се окажат къде-къде по-интригуващи. Те не само ще ви удивят с промените, които са преживели, но и ще ви ентусиазират с предложенията си за съвместна работа. Ако оцените трезво и обективно офертите им, ще можете да подобрите финансовото си положение.

 

Скорпион

Логично и предвидимо е, че в края на годината ще „берете плодовете“ на положените преди това усилия, че ще сте стабилизирали професионалните си позиции или бизнеса и вече ще мислите за разширяване на влиянието си. Подхождайте към реализацията на замислите си практично, рационално, пестеливо и в съответствие с утвърдените правила. Съвсем естествено е да се натъквате и на затруднения.

Постарайте се да ги анализирате и оцените с присъщата си проницателност. Може би трябва да смените подхода. А може би пък просто се заблуждавате и влагате излишен труд в дейност, лишена от перспектива. В крайна сметка, явно трябва да предприемете някаква промяна, за да постигнете желания напредък. Само трябва да решите какво и как да промените.

 

Стрелец

През цялата година успешно комбинирахте различни видове занимания. С някои се справяхте бързо, други изискваха по-продължителни усилия. Настъпи моментът, в който трябва да прецените кои от тях наистина ви интересуват, в кои има перспектива за развитие и в кои е безпредметно да инвестирате енергия и въображение. Позволете си така необходимото „време за размисъл“ през последния месец на годината.

Анализирайте постиженията и се опитайте да ги популяризирате пред колкото е възможно по-мащабна публика, запознайте се с интересите на потребителите. Малко реклама и маркетинг никога не са излишни. Ще ви подскажат как да разпределите ресурсите си и да повишите качеството на бизнеса или професионалните си изяви.

 

Козирог

Поредица съществени астрологични събития предстои да се случат във вашия знак през декември. Първо още в самото начало на месеца в него ще навлезе Меркурий, който в края на месеца ще премине в ретроградно движение. Няколко дни по-късно ще го последва и Венера. Присъствието им там ще ви помогне да стабилизирате емоциите, да разпределите правилно ресурсите си и ще ви подтикне към социална активност и конкретни действия.

В деня на Зимното слънцестоене във вашия знак ще премине и Слънцето, което ще бъде последвано от поредното Новолуние. При преминаването на Меркурий в ретроградно движение той ще се съедини с Венера, а почти в последния ден на месеца тя пък ще се съедини с Плутон.

Обстоятелствата ще са благоприятни за много дейности, дори такива с умерена доза риск. Ще можете да реализирате както организаторските, така и лидерските си умения. Ще успеете да осъществите пътувания, които преди време по някакви причини сте отложили и благодарение на тях ще подобрите и усъвършенствате уменията си. Сътрудничеството ви на всички нива ще е изключително ползотворно.

 

Водолей

Част от преживяванията през този месец ще са истинско изпитание. Често ще се налага да се занимавате с няколко коренно различни и несъвместими помежду си дейности. Най-лесният начин все пак да ги съчетаете е да се мобилизирате, да проявите инициатива и да си осигурите надеждни партньори изпълнители. Въздържайте се от решения с продължителен период на действие и не преувеличавайте нито затрудненията, нито предполагаемите положителни резултати.

Вкарвайки се в ролята на „лъжливото овчарче“, ще навредите на отношенията си във всички направления. Ситуацията на моменти ще е твърде хаотична, така че избягвайте заниманията, изискващи дълбока концентрация. По-вероятно е да не се справите с тях и да съсипете доброто си настроение точно преди празниците.

 

Риби

През декември обикновено вали сняг, но за представителите на вашия знак ще „валят“ изненади. Ще преживеете поредица събития с особено значение и въздействие. От някои ще установите, че бихте могли да печелите от хобито, увлеченията, любимите си занимания. Други ще ви подскажат, че бързането е основен враг на качеството, т. е. бързайки, няма да постигнете впечатляващи резултати.

Ще се убедите, че и най-добрите перспективи все пак имат някакви ограничения, че въображението е хубаво нещо, стига да го поставите на твърди основи. Не отказвайте на предложенията за допълнителна работа. Ще сте в благоприятната позиция да контролирате процесите и да разширите влиянието си максимално.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?