3906

Пълен хороскоп! Какво очаква всяка зодия през юли

За да изживеете щастлив юли вслушайте се в съветите на звездите. В разгара на лятото някои зодии ще имат невероятен късмет. Вижте дали и вие сте сред тях!

 

Овен

Както отбелязва астрологичното издание Skyhoroscope, през юли Овните ще бъдат харизматични лидери, които ще изпъкват на всяко светско събитие. Слънцето и Марс са в хармоничен аспект един към друг на 25-27 юли - идеален период за самореализация. Марс и Нептун в хармоничен аспект на 20 юли намаляват войнствеността на Овните. Това ще се отрази положително на отношенията ви с любимия човек. През този месец Овните ще бъдат в отлична физическа форма. Спортувайте, пътувайте, разхождайте се.

Телец

Венера в хармоничен аспект със Сатурн на 3 юли ще срещне Телците с мъдър приятел и наставник. Това е добър момент за разрешаване на правни проблеми с официалните власти. Съвпадът на Марс и Уран в Телец на 15 юли ще ви позволи да се върнете на старата си работа при изгодни условия. Интервютата ще бъдат успешни. Венера ще бъде в хармоничен аспект със Сатурн и ще влезе в знака Лъв на 11 юли, което ще помогне за подобряване на отношенията ви с любимия човек. Спрете да общувате с токсични хора. Здравето няма да създаде проблеми, ако не пестите от себе си.

Близнаци

Според портала Алманах, Близнаците ще имат натоварен и интересен юли. Ако се занимавате с творческа дейност, на 2 юли това ще ви донесе успех. Датата 3 юли е неблагоприятна за големи покупки. 8 юли е добър за работа и развитие на кариерата. Секстилът на Венера с Уран и Меркурий с Юпитер в този ден ще помогне за разрешаване на спорни въпроси, ще укрепи ума и комуникативните умения. Не влизайте в спорове на 20 юли, рискувате да се скарате завинаги с опонента си. В отношенията си с партньора проявявайте грижа, внимание и търпение. Вървете заедно към общи цели. Не пропускайте спортните дейности.

Рак

Новолунието в Рак на 6 юли и началото на ретроградността на Нептун на 2 юли е период на анализиране на минали грешки и правене на успешни планове. През юли Раците ще имат нужда от стабилност и гъвкавост, тъй като месецът ще бъде натоварен. Съберете информация и направете изводи през август. Ако сте необвързани, не изчезвайте от радара на потенциалните партньори. Организирайте партита и ходете на срещи. Обърнете внимание на емоциите и нервната си система.

 

Лъв

Според астрологичния календар на изданието Astro-Seek през юли няколко лични планети се срещат в знака Лъв. Меркурий в хармоничен аспект с Нептун навлиза в знака на 2 юли. Това е отличен момент за публично говорене и пряви на лидерство. Слънцето в хармоничен аспект със Сатурн на 10 юли ще бъде благоприятно за намиране на надежден бизнес партньор. Бъдете по-внимателни към партньора си, за да не го отблъснете. Венера в Лъв на 11 юли е благоприятна за подобряване на отношенията в двойката или за среща на идеален партньор.

Дева

Според астроложката Нина Хан първата седмица на юли ще бъде много натоварена от гледна точка на астрологията. Използвайте го, за да напреднете в кариерата и личните си отношения. От 26 юли Меркурий преминава в Дева, което прави последната седмица от месеца благоприятна за постижения в кариерата и получаване на бонуси. В отношенията има хармония и подкрепа. Съберете се да живеете заедно, предложете брак или се оженете. Това е добър момент за зачеване на деца. Вашето здраве ще бъде отлично благодарение на вашето спокойствие.

Везни

Според социалното издание Medium кариерата на Везните ще бъде в центъра на вниманието ви. Време е да пристъпите напред и да се докажете. Проектът, който сте обмисляли, ще привлече значително внимание на 8-ми. Дипломатическите умения ще ви помогнат да се присъедините към всеки екип. Излъчвайки увереност, Везните ще привлекат вниманието на противоположния пол. Все още необвързаните ще срещнат любовта на фирмено парти. Луксозна спа почивка, гурме храна или ден сред природата могат да ви помогнат да останете здрави и позитивни.

Скорпион

Както отбелязва модното списание Elle, след като Меркурий се появи в сектора на кариерата на Скорпион на 2 юли, той ще демонстрира изключителни комуникативни умения. Ще се появят нови полезни връзки и нови проекти. От 20 юли войнственият Марс ще ви тласка да защитавате граници и идеали. Не се задоволявайте с по-малко. В отношенията, напротив, си струва да проявите деликатност. Създайте романтика, ходете на срещи, дори ако сте женени от дълго време. Не преяждайте, тъй като има голям риск не само да напълнеете, но и да получите проблеми с храносмилателната система.

Стрелец

В периода 7-8 юли Юпитер преминава през зоната между звездите Алдебаран и Антарес, известна като оста на катастрофите. В работата си Стрелецът не бива да се занимава с гасене на пожари или запушване на дупки. Трябва да действате ясно, компетентно и точно. През лятото Стрелецът има най-добра комбинация от звезди за любов и брак. Можете да срещнете правилния човек по време на пътуване или на среща. Внимавайте със слънцето, има голям риск от слънчево изгаряне.

Козирог

От 5 юли Сатурн започва своето обратно движение, намирайки се в хармоничен аспект с Марс. Това е най-доброто време да осъзнаете грешките си и да се измъкнете от неприятностите. Общото ви състояние ще бъде отпуснато, което ще ви попречи да реагирате бързо на проблемите. Не губете бдителността си, а си починете през август. Пълнолунието в Козирог на 21 юли (Еленова Луна) е енергийно силен ден. Бъдете деликатни в общуването и сдържани в проявата на емоции. Заемете неутрална позиция в отношенията. Ако все още сте необвързани, визуализирайте и медитирайте върху образа на вашия идеален партньор.

Водолей

Първата половина на юли ще ви донесе стабилен доход. Уран в хармоничен аспект със Слънцето на 18 юли ще разкрие творческата съставка на характера на Водолея. Това ще се отрази положително на работата ви. Тези, които правят пари от любимото си хоби, ще бъдат особено щастливи. За необвързаните Водолеи юли ще бъде време на запознанства, срещи и романтика. Двойките ще бъдат по-заети с деца и ежедневие. Здравословното състояние е добро. За да го подсилите, плувайте в естествени водоеми, излагайте се на слънце и се разхождайте, пише dir.bg.

Риби

Положителното настроение ще ви помогне лесно да се справите дори с трудни задачи. Планирайте, не се колебайте да започнете свои собствени проекти или да се присъедините към работата на други екипи. Краят на юли щедро ще ви награди. Семейните двойки ще обсъждат бъдещето и ще правят нови общи планове. Съвместната почивка ще укрепи връзката на новите двойки. Здравето няма да е проблем, ако не нарушавате ежедневието си.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?