Следвайте ни

Палавница! Кейт скрила шапката на Хари със секси подарък

viber icon

Кейт Мидълтън и принц Хари се смятат за едни от най-добрите приятели в кралското семейство. Двойката направо пощуряваше преди години пресата, а мнозина спекулираха, че заради снаха си принцът си няма приятелка. Поне не такава, която да представи като бъдеща съпруга. Дори имаше слухове, че е хлътнал по сестрата на Кейт — Пипа. Клюките така и не се оправдаха, но двойката преживя доста комични моменти заедно и бяха много близки приятели. До толкова, че именно на сватбата на Пипа, Хари представи Меган като своя официална половинка и приятелка, припомня razkritia.com.

 Топлите му отношения с Кейт не са тайна, но малцина знаят, че двамата са умирали да си правят номера. Така например, по време на една Коледа, Кейт засрамила Хари и то пред кралицата. „Всички се бяха събрали и отваряха коледните си подаръци. Младите предпочитаха да си правят шегобийци подаръци и тази година Кейт не изостана. Тя подари на Хари кукла „Отгледай си момиче“, която се увеличава във вода. Искаше да го вземе на подбив, че няма сериозна приятелка. Комичното беше, че Хари отвори подаръка точно пред очите на кралицата. Всички много се смяха, но Кейт го позасрами тогава“, коментира неин приятел.

 Що се отнася до Меган, по-късно тя се забавлява много с тази история. И също не изостава от подобни малки комични подаръци.

 „Меган много се смя с тази история, когато научи. Но Хари още се изчервява, спомни ли си за това“, разкриват приятели на двойката.

 Самите Меган и Хари също си разменяли шегобийци подаръци. Но не толкова щури като този. Историята за надуваемата кукла във вода и до днес била повод за шеги в семейството. А що се отнася до Елизабет, тя приела с усмивка шегата на Кейт, а и по-късно Меган също я изненадала с друг забавен подарък — танцуващ хамстер. За съжаление кучетата на кралицата също го харесали и по-късно същия ден, от него не останала и следа.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?