2374

Палавница: Ето защо Михаела Маринова скъса с футболиста Дюлгеров СНИМКА

Михаела Маринова е скъсала с футболиста Александър Дюлгеров заради старото си гадже – музикантът Иво Добрев. Това са най-пресните слухове в светските среди.

Младата певица никога не е спирала да се среща с бившия си. Тя поддържала контакти с него уж по работа. Това обаче в крайна сметка е довело да раздялата й с Александър, пише "Уикенд". Футболистът беше официално гадже на Михаела Маринова в продължение на близо 4 години.

Тя се залюби с него след като скъса с колегата си Иво Добрев. Тогава младата певица беше едва 20-годишна. Тя бързо напусна жилището на родителите си, за да се премести при футболиста, като обаче не спря да се среща и със своя бивш любим. Тъй като и двамата имаха договор с продуцентката Саня Армутлиева след участие в музикалния формат на Нова тв "Х Фактор", продължиха да работят заедно.

Иво е съавтор на много от парчетата на Михаела. Точно когато тя се събра с Александър, се заговори, че той също има ново гадже – актрисата Мария Бакалова, която се е снимала в негов клип. Покрай работата двамата се харесали и започнали да се срещат. Тогава Мария все още е студентка и никой не подозира, че й предстои заминаване за Холивуд, световна слава и номинация за Оскар.

Връзката й с музиканта не е дълга, но е послужила за основание на футболиста да не ревнува Михаела от бившия й любим. Репортери неведнъж са засичали Маринова да се разхожда из софийските улици в компанията на Иво. Звездата продължавала връзката си с него. Официално обаче тя оставаше гадже на Александър в продължение на години.

Преди две години дори се заговори, че се е сгодила за него, но сватба така и не последва. За сметка на това тази пролет тръгнаха слухове, че двойката се е разделила. Футболистът и певица изкарали по отделно Великденските празници, тя не отишла на купона за рождения му ден, а собствения си рожден ден отпразнувала в Полша с приятелка. В продължение на месеци двойката запази мълчание по темата с раздялата си.

Миналия уикенд обаче самата Михаела индиректно потвърди за нея в интервю пред Нова тв. Тя бе там, за да представи песента си "До безкрай", в която се говори колко е трудно да се вземе решение за раздяла. Звездата призна, че текстът е биографичен – самата тя си задавала въпросите от песента: "Любов ли е сълзи когато падат? Любов ли е, когато си мълчим?". Отговорът бил "Не", затова човек трябвало навреме да вземе решението за раздяла и да продължи напред, каза певицата.

С тази песен Михаела ознаменувала новия етап от живота си, в който сега навлизала. Ето как го описва тя: "Да изхвърлиш нещо старо, за което си усещал… не че е тежест, но че трябва да продължиш напред и да търсиш по-доброто. Всеки от нас трябва да се стреми към най-доброто за себе си. Трябва да се ценим, да се самоуважаваме, за да може и всички останали да ни погледнат с тези очи. Нека се борим за най-доброто, което заслужаваме, и да не се примиряваме!".

Много хора видяха с думите й красноречив намек, че Александър не е най-добрият мъж за нея и че тя след дълги колебания е намерила сили да се раздели с него, за да продължи напред в търсене на нещо по-добро. В това лутане обаче до певицата е бил Иво. Тя не пропусна да спомене името му като един от авторите на песента и в същото време подчерта, че с него се познава от години и че двамата "говорят на един език".

Явно тя все още вижда в Добрев изключително близък човек, с когото не желае да къса контакта си. Нищо чудно скоро двойката отново официално да се събере.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Илина

Илина

02.08.2022 | 07:40

Тая кур*ветина толкова ли е закъсала , че се чука с тоя ма*нгал.

Отговори
1 0
Иво

Иво

02.08.2022 | 07:38

Тая кур*ветина толкова ли е закъсала, че да се чу*ка с тоя ма*нгал.

Отговори
1 0
Кпсс

Кпсс

27.07.2022 | 13:36

Кво ме интересуват тая ска.п.ана к.у.р ве.ти На и тоя примат

Отговори
3 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?