Следвайте ни

Пак сме в ретрограден Меркурий, кои три зодии изтеглиха късата клечка?

viber icon

Ретроградният Меркурий, който ни споходи на 14 октомври и ще продължи до 3 ноември, е последният за годината, но това не пречи да оправдаем с него всички лоши избори, постъпки и последици, които ни се стоварват през периода.

Е не можем да отречем, че славата му на пакостник, който обърква нещата и създава смут и проблеми сред зодиите, не е напразна.

Събитието се случва под влиянието на зодия Скорпион – един от най-огнените и непредвидими знаци. Това, което прави Меркурий опасен сега, обаче, е друго – ретроградният период се случва между две пълнолуния, което го прави още по-силен. Междувременно все още Марс и Юпитер продължават да са ретроградни, което носи собствените си последствия.

В момента е най-тежката част от ретроградния период и ще започнат серия от конфликти, неочаквани промени, сред които и положителни, и отрицателни, и общо взето една голяма и главно нежелана порция емоции ще се струпа пред нас.

Предупреждаваме ви да сте особено внимателни, ако сте представител на зодия Близнаци, Дева или Скорпион. Тези три знака ще са най-силно засегнати – Близнаци и Дева, защото управляващата им планета е Меркурий, а Скорпион, защото ретроградният период се случва в тази зодия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?