2374

Падна си на късмета: Симпатична змия пресече пътя на Къци Вапцаров СНИМКА

Популярният телевизионен водещ Къци Вапцаров е имал среща със змия. Той дори пусна снимката й в социалните мрежи, към която написа „Близки срещи от третия вид на Витоша“. Под публикацията се е заформила сериозна дискусия, в която хората спорят дали става дума за усойница или пепелянка, пише vihrogon.bg.

Самият Вапцаров признава, че не се е уплашил, дори напротив. Негова приятелка пише под снимката: „За нас, може би, е ужасяваща твар, но всяка гадинка на тази планета е част от живата природа и има място и за нея под слънцето. Може би те смятат нас за ужасяващи като превземаме териториите им на местообитание“, на което Къци отговаря:

„На мен не ми е ужасяваща. Беше много симпатична и добродушна. Всичко се виждаше, ама аз докато се натуткам да извадя телефона и тя тръгна да си ходи, писна й да ме чака. Кротко беше. Огледа ни, зае бойна поза и се скри“.

Водещият се е натъкнал на влечугото при разходка на Витоша. Повечето от коментиращите са категорични, че това е доста голям по размери екземпляр и че често се среща по тези места.

 
Иначе Къци е пчелар от доста време и често пуска снимки с облеклото си, с което ходи при тях.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Бубу

Бубу

02.07.2022 | 07:06

Този вече е смешен и досаден . По добре да се завре някъде и да не се показва.

Отговори
2 0
Фънки

Фънки

01.07.2022 | 14:46

Най-новата поговорка. Къцамун змия го не яде.

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?