Следвайте ни

Падение във "Фермата": Петър се изпусна за престъпното си минало

viber icon

Пилотът Петър от риалити предаването „Фермата“ по bTV призна за престъпни деяния в миналото си. В добавка секссимволът на формата неочаквано се обяви за част от ромския етнос, видя Lupa.bg.

„Аз съм повече циганин от теб, дори два пъти съм крал“, заяви той на Боби, който е единственият ром в шоуто и се отличава с изключително възпитание и добро образование.

Петър, по когото всички жени в риалитито въздишат, призна, че е отмъкнал стока от магазин в Германия, където навремето бил футболист. „Отидох да си купя дрехи и гледам голям, хубав мъжки портфейл. Викам си: „Няма как да ме хванат!“ Бум! Свих го! Няколко дни по-късно реших да „взема“ един и за най-добрия ми приятел. Но тъкмо си тръгнах, когато охраната ме хвана“, разказа пилотът.

За да отърве ареста, Петър върнал откраднатата стока и я платил двойно. „В България казваме, че само циганите крадат. Лошо е да поставиш етикет на човек или етнос. Гледано в по-голям мащаб, българите са отмъкнали милиони“, допълни той.  

Коментари (2)

Лара

Лара

04.11.2020 | 15:08

Казал си е истината.

Отговори
1 0
Хиляда и една нощ

Хиляда и една нощ

03.11.2020 | 15:30

Приказки от хиляда и една нощ ! Надут пуяк, надали различава пътнически от военен самолет?! А че е як , як е ...повече мускули, по-малко акъл!

Отговори
25 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?