Следвайте ни

Овенът се забавлява, куп зодии са пред важно решение

viber icon

Добро утро с хороскопа на "Марица". Малко е рано за почивен ден, но сигурно мнозина от вас са вече направили сутрешното кафе и очакват любимата си рубрика. Приятно четене!

 

ОВЕН

Ден за отдих, развлечения, общуване с приятни хора. Ще успеете да развеселите тъжните и ще заразите с ентусиазма си хора, изгубили интерес към вякаква дейност. Ще проявите лидерски качества, които няма да останат незабелязани. Струва си да бъдете внимателни с парите.

 

ТЕЛЕЦ

Днес е добре да не предприемате нищо важно – починете си, не е време за сложни занимания. Възможно е да се наложи да променяте плановете си, поради внезапно изменили се обстоятелства. Благоприятен ден за личните ви отношения – общуването с близките ви ще донесе позитивни емоции.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес ще имате много работа. Няма да ви е лесно, но ще се справите, ако по-рано съставите план за действие и се придържате към него даже и в най-дребните детайли. Нужно е да сте внимателни с финансовите въпроси. Със сделките и покупките днес е по-добре да не бързате.

 

РАК

Преди да се захванете с нещо ново, трябва да се убедите, че момента за това е настъпил. Ако не бързате, може да направите много полезни неща, както за себе си, така и за околните. Творческия ви потенциал е висок, щедро ще огласявате идеите си и ще намерите хора да ви подкрепят.

 

ЛЪВ

Днес ще решите важни професионални задачи, ще завършите дела, започнати отдавна, както и ще се захванете с нови проекти, от които чакате голям успех. Ще възникнат трудности, но те няма да ви спрат от замисленото. Настойчивостта ви ще донесе добри доходи. 

 

ДЕВА

Не бързайте да взимате решения и да поемате сериозни задължения. Днес лесно може да не оцените своите възможности, да давате обещания, които после няма да може да изпълните. Преди да се захванете с нещо ново, посъветвайте се с хора, на които се доверявате напълно.

 

ВЕЗНИ

Много проблеми изискват вашето внимание, а и няма да има много желаещи да ви помагат. С повечето неща ще се справите сами, ако проявите изобретателност и правилно подретите приоритетите си. Опитът ще ви бъде полезен, но не е излишно да наблюдавате какво правят и другите.

 

СКОРПИОН

Не ви се стои без работа и голям с ентусиазъм ще се захванете да помагате. Няма да отстъпвате пред пречките, които ще се появят. Често ще са ви полезни знания, получени преди доста време. Околните ще са приятно удивени, колко неща умеете, а и вие охотно ще споделяте опита си.

 

СТРЕЛЕЦ

Отличен ден за бизнес дела. Ще се открият примамливи перспективи, с които може да получите голяма печалба. В личните ви отношения също ще преобладават позитивните тенденции. Отлично се разбирате с близките си, няма да пропуснете да зарадвате тези, които са ви скъпи.

 

КОЗИРОГ

Хубав ден за работа, учене, както и други полезни дела. Може да сключите изгодни сделки, на купите нещо, което ви е необходимо. Правилно ще се разпореждате с парите, и няма да ги харчите за непотребни вещи. Затова и днес, вашите финансови съвети ще бъдат послушани от мнозина.

 

ВОДОЛЕЙ

Няма да ви е леко, но и вие няма да се предавате. Благодарение на вашата упоритост и изобретателност, ще разберете как да се справите със сложни казуси. Проблемът е в това, че не знаете с какво да започнете първо. Ще имате успех в области, където са нужни фантазия и нестандартен подход.

 

РИБИ

Днес ще имате много приятни моменти. Ще ви радва общуването с близките ви. Добре ще минат и семейните мероприятия, и приятелските срещи. Новини от стари познати, с които отдавна не сте се виждали, ще ви зарадват. За да постигнете успех днес, не разчитайте на късмета – ще трябва вие да положите усилия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?