Следвайте ни

Овенът с неприятна изненада, Везните се уреждат

viber icon

Овен

Ще се появят конфликти, които ще натоварят обстановката около вас. Въпреки това ще научите интересни неща и ще опознаете някой колега по-добре. Днес предприемайте нови инициативи. Обърнете повече внимание на здравето си. Отделете вечерта за почивка.

Телец

Не се страхувайте да поемете рискове днес – повечето ще се отплатят. Денят ви ще е интересен, но стресиращ. Ако нямате много настроение, пуснете се по течението и вижте къде ще ви отведе. Обърнете внимание на семейството си – то ще ви помогне да се отпуснете.

Близнаци

Ще получите повече внимание от колкото сте очаквали. Някой ще се опита да ви въвлече в конфликт, затова подбирайте думите си внимателно. Не споделяйте твърде много лична информация. Ще имате нужда от развлечение – отделете време за себе си и се насладете на хобито си.

Рак

Усещате, че имате нужда от промяна. Искате да разгледате всички възможности и да пробвате нещо ново. Завършете задълженията си за днес преди да започнете да разглеждате новите занимания. Внимавайте с харченето на пари. Ще получите интересна новина.

Лъв

Нещо малко и неочаквано ще ви вдъхнови. Имате много идеи, но няма да знаете откъде да започнете. Обстоятелствата около вас ще ви разсейват. Добре е да отделите време само за себе си, за да планирате и да се насладите на креативния процес. Прегледайте обстойно финансите си.

Дева

Натоварен ден, който няма да стане по-спокоен. Заловете се съсредоточено със задачите си, за да приключите навреме. Ако е възможно, тръгнете си по-рано. Имате нужда от време с хората, които обичате, а те също имат нужда от вас. Някой ще ви потърси за съвет – бъдете искрени.

Везни

Добре е днес да намерите баланса във връзката с най-близкия ви човек. Напоследък прекарвате твърде много време заедно и двамата имате нужда от време насаме. Обмислете някои бъдещи планове и идеи. Ще получите интересно предложение, обмислете го добре, преди да действате.

Скорпион

Дори и да не сте напълно готови, днес ще се появи предизвикателството, което търсите от много време. Денят ви ще е стресиращ, но успешен. Материални придобивки и добри сделки ще ви зарадват. Обърнете внимание на близките си – те ще ви помогнат да се отпуснете.

Стрелец

Готови сте да предприемете по-сериозни действия. Обръщайте колкото се може по-малко внимание на негативните мисли и съмненията си. Ще се наложи да вземете решение. Доверете се на инстинкта си – той няма да ви подведе. Отделете време само за почивка – ще имате нужда от нея.

Козирог

Денят няма да е добър за сериозни разговори и ангажименти. Хората около вас са стресирани, заради обстановката, а по-задълбочени теми ще ги натовари още повече. Захванете с по-леки задачи и отложете всичко, което възможно за друг ден. Отделете време само за себе си.

Водолей

Дори и някой близък да не се съгласява с идеите и предложенията ви, винаги може да намерите компромисен вариант. Избягвайте конфликтите – те няма да решат проблема. Имате нужда от развлечение. Излезте с приятели и се забавлявайте. Ще получите неочакван доход.

Риби

Днес очаквате да ви се случи нещо хубаво, но това ще зависи само от вашите действия. Бъдете внимателни и не прибързвайте. Не се поддавайте на емоции. Ще получите добра възможност за кариерно развитие, но не очаквайте много големи приходи от това. За да се чувствате по-спокойни, потърсете съвет.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Трафик

Трафик

05.08.2020 | 10:16

А защо защото 120 Изрода от ГЕРБ си натискат парцалите за парламента!?! +!?! И Един мухльо се прави на луд а другия Гешев го копира!!!??? До дупка ще сме на барикадите... Боклуци такива..... Ще обикалят и ще се чудите къде сте.... Тези дето им пречим са от ГЕРБ ИМАТ СИ РАБОТА ПОЛУЧАВАТ СИ ЗАПЛАТКИТЕ.... Лежат СИ ПО МЕКИТЕ СТОЛчЕТА НА КЛИМАТИЦИ.... 9 ЗАМЕСТНИК КМЕТА В ПЛОВДИВ???!!! КАК ВИ СЕ СТРУВА. ДЕВЕТ..... ДЕВЕТ КЛАТИКУРНИКА..... ХРАНТУТИМ В ПАНДЕМИЯ В ТРУДОВА КРИЗА.... Девет мисирка по трима човека в семейството, що му трябва на Бойко да купува гласове те са се продали предварително сами. ПЛОВДИВЧАНИ. СПИТЕ ЛИ?!?! СПИТЕ ЛИ!?!? ГРАДА ЩЕ БЛОКИРАМЕ.... ДО ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО.... БРАВО, БЯХ ЗАГУБИЛ НАДЕЖДА!!!! НА БАРИКАДАТА.... ДО КРАК ВСИЧКО ОТ ГЕРБ ВЪН.....

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?