Следвайте ни

Отворете си очите! Шест признака, че той ви изневерява

viber icon

Когато партньорът ви изневерява, това поведение трудно може да се скрие. То си има своите признаци и сигнали, които само трябва да регистрирате. За да ги разпознаете обаче трябва да знаете за какво да следите. Ето по какво можете да познаете дали половинката ви има какво да крие в интимен план.

Промяна във външния вид
Ако вашият партньор внезапно започне да се грижи за външния си вид, вероятно има причина за това и вие надали сте част от нея. В повечето случаи хората, които имат дългогодишни партньори свикват с мисълта, че те ги харесват такива, каквито са. Но ако имат нов партньор, с когото изневеряват на официалния си такъв, това е повод да се стараят да изглеждат добре, да са слаби, стройни, добре облечени и ухаещи. Ако забележите нещо такова при вашия партньор имате сериозен повод да го заподозрете.

Държи се странно с телефона си
Ако партньорът ви не се откъсва от телефона си, сменил е паролите си и не ви позволява да се докоснете до дисплея му по никаква причина, това е сигнал, че определено крие нещо, най-вероятно изневяра. В телефона му явно има скришно съдържание, което не иска да видите – съобщения, разговори, снимки.

Неочаквано развива нови интереси
Напълно нормално е когато сме влюбени в определен човек да се вълнуваме и да искаме да узнаем повече за неговите интереси. Даже те биха могли да вземат превес над нашите собствени. Ето защо, ако половинката ви внезапно е започнал да се интересува от неща, които не са го вълнували преди, той може би ви изневерява и е вдъхновен от интересите на новата си изгора.

Чести отсъствия от вкъщи
Напълно в реда на нещата е да прекарвате време отделно един от друг извън рамката на връзката ви. Но ако тези моменти зачестят и започнат да стават твърде натрапчиви, партньорът ви вероятно е открил друг човек, с когото да прекарва времето си. Особено ако не знаете къде е и с кого е. Ако е потаен и не казва директно къде е, когато не е с вас, имате повод за съмнения.

Изведнъж е много добър с вас
Гузната съвест си казва своето. Ако партньорът ви е изневерил, а след това изпитва угризения, много възможно е да се държи нетипично любезно и ласкателно с вас. Ако това поведение не е типично за него, спокойно можете да се усъмните.

Обвинява ви в изневяра
Крадецът вика дръжте крадеца. Тази максима е толкова вярна, колкото всяка друга поговорка, произлязла от опита и мъдростта на поколенията. Много често хората, които се опитват да прикрият прелюбодейството си обвиняват половинките си именно в това. С това поведение се опитват да отклонят вниманието от собствената си вина. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?