Следвайте ни

Отвътре им идва! Това са зодиите, които завиждат най-много

viber icon
Някои хора просто не могат да контролират вродената си завист и не винаги го правят с лошо – просто така им идва отвътре.
 
Все им се струва, че другите получават повече, по-щастливи са и са по-напред от тях във всяко едно начинание, пише actualno.com. Това непрекъснато сравняване с другите е нещо, с което тези 3 зодии не могат да се справят:
 
 
БЛИЗНАЦИ
 
Близнаците винаги се опитват да се изтъкнат пред всички останали, така че да изглежда, че нищичко в живота не им липсва. Дават си вид на много щастливи, много успешни и това им действа като защитна реакция – да не се комплексират от останалите успели хора около тях. Това обаче не се случва точно по този начин и въпреки че изглеждат щастливи, най-често не са и постоянно се сравняват с другите около себе си. Завистта идва тогава, когато някой техен приятел получи точно това, за което те се борят със зъби и нокти. Стават особено свирепи, особено когато всичко на другите се случва с лекота, а при тях – все не идва, и не идва... Близнаците се опитват да се борят с тази своя лоша черта от характера, но рядко успяват. Чак когато постигнат повечето си цели, забравят за другите и малко се успокояват.

 

 
ДЕВА

Девите са известни със своите успехи. Те наистина имат много и животът им дава много, обаче все нещо им липсва или си мислят, че другите са по-добри от тях. Това усещане не ги напуска никога и затова винаги гледат колко са напред в живота техните приятели. Много им се иска да не завиждат, но завистта ги прояжда отвътре – най-вече, когато виждат колко са заможни хората около тях. И те искат да имат скъпи коли, скъпи вещи, но понякога в живота им нещата не се стичат точно така. Най-много завиждат на другите за това, което те самите не успяват да постигнат, с което неглижират собствените си успехи. Не се замислят колко хора искат да бъдат на тяхно място и все гледат как се справят с живота останалите.

 

СКОРПИОН
 
Скорпионите имат много с какво да се похвалят, но сякаш техните успехи не са достатъчни, така че да спрат да се мерят с другите. Най-много завиждат на своите приятели и познати за любовния им живот. Много Скорпиони нямат нужния късмет и често любовта и семейния живот при тях идват по-късно, отколкото при останалите. Те не могат да преживят това и завистта им граничи с истинска злоба. Дори са склонни да развалят някоя връзка с клюка или самите те да съблазнят един от партньорите, но не могат да понасят другите да са щастливи, а те не. Изобщо дори не се опитват да променят тази лоша черта в себе си и просто живеят с нея. Дори когато намерят любовта, пак се сравняват кой обича повече, коя двойка е по-щастлива и все не могат да си намерят правилното място, така че да се чувстват щастливи и удовлетворени.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?