49
Следвайте ни

Отровни стрели във "Фермата": Участник се изгаври брутално с Иван и Андрей

viber icon

Единият дуелист, който може да напусне "Фермата" утре, Ивайло не спира да дразни участниците с пиперливия си език. Той не пропуска възможност да "захапе" някой от участниците с ироничните си забележки. Това може би е и една от причините често да се озовава в отбора като ратай.

Този път под обстрела на острия му език попаднаха Иван и Андрей. Лондончанинът не се притесни да се изгаври с ръста на двамата водещи. Докато избираше с кой да излезе на арената Ивайло разказваше приказка, за да увеличи колорита на момента и за пореден път да се пошегува с останалите.

Когато вкара в приказката и темата за за високия ръст, Ивайло се обърна директно към Иван и му каза, че няма как да говори за него или Андрей, защото те са ниски. Водещият се засмя на шегата, но ще видим дали няма да му върнат с очилаткото за този хумор.

Коментари (4)

Ррр

Ррр

31.10.2021 | 14:42

,,,, Много приказки изписа,но нищо смислено .Стой си там при кралицата а ние от 11 век ще бършем сълзите на вашите изоставени майки и бащи.Вива България българче с малки букви написано.

Отговори
4 3
Друг Андрей

Друг Андрей

30.10.2021 | 08:49

Тъжно е, че има хора, които предпочитат да са в "компанията" на човек като Ивайло и са готови да се лишат от човек като Чочо. Това показва общото ниво на българина.

Отговори
57 7
Алито от София

Алито от София

29.10.2021 | 21:08

Опусумите няма да се обидят на никой що и без това тъпата и ферма е много малка аудитория, и като се загуби интерес от още някой друг процент и ще трябва да ги свалят от ефир и да запълнят дупката с някое предаване на Халвъ ям

Отговори
15 25
...

...

29.10.2021 | 19:24

Нищо лошо не ви е казал. Много тънкообидни станахте и вие Има виц за ниските мъжленца и тя е.. Господ закачил на тавана мишленцата ви и казал, който ги вземе ще има.. Високите взели от тавана най малките пишленца, а ниските най големите.. Без иво ще е скучно, но бай ганю си харесва 11 век. Има и иво слабост към жените, но е интересен за слушане Андрейчо, нашите са сериозни и тях не одобрявате. То в бг всичко си върви по бай толовата диктатура, щом от малко се обиждате, а дума дупка не прави. Кво толкова лошо ви е казал Или Иван има страх, че Ивайло може да го измести. Поне Андрей е с маке и тракийска жилка и с Иво ще си допаднат време е да изчистите обора и да се завърнат в Бг прокудените. Деца на антикомунисти и много заможни, а не мързеливи тукашни. Весела вечер, бъдете здрави и по добре Иване на хората в устата отколкото в краката. Знащи сте интересни, но лошо е, че височината е без значение. Само Лондон. ВИВА ЛОНДОН, КРАЛИЦАТА. ТАМ Е ДЕМОКРАЦИЯ, А В БЪЛГАРИЯ Е ДИКРАТУРА, ДС, ДОНОСНИЦИ И МНОГО МЪРЗЕЛИВИ

Отговори
7 46

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?